Nieuw! Nu bij elke verhuur is de Nautal Garantie inbegrepen
Bootverhuur > Motorboten > Nederland > Flevoland

Motorboot huren in Flevoland

12 Motorbootverhuur

De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen

Motorboot huren in Flevoland   

Flevoland is de jongste provincie, en ligt in het midden van Nederland. Bestaand uit de Noordoostpolder en Oostelijk en Zuidelijk Flevoland, ontstaan door drooglegging van delen van de voormalige Zuiderzee. In het westen wordt Flevoland begrensd door het Marker- en IJsselmeer, twee geliefde recreatieplekken. Maar ook omdat de provincie grenst aan Utrecht en Noord-Holland, is een motorboot huren in Flevoland een goede uitvalsbasis om andere delen van Nederland te verkennen.

Vaargebieden in Flevoland

Sinds 1986 heeft Flevoland een eigen landschapsorganisatie, het zogenaamde Flevolandschap, en kent meerdere mooie natuurgebieden: de Oostervaardersplassen, de Lepelaarplassen en Hosterworld. En wist u dat er sinds 2016 gewerkt wordt aan het aanleggen van een archipel van natuureiland  in het Markermeer? Dit betekent dat uw wanneer u een motorboot huurt in Flevoland, u langs deze Marker Wadden zou kunnen varen! 
 
Zin om een rondje Flevoland te maken? Door de aanwezigheid van 6 randmeren, kan dit perfect! Begin uw tocht in Harderwijk. Onderweg naar uw charter kunt u wellicht ook even een bezoekje brengen bij het Dolfinarium hier! Ga later aan boord van uw gehuurde motorboot, en vervolg uw tocht oostelijk richting het Veluwemeer. Zin in iets actiefs? Meer dan aan, en maak gebruik van de vele watersportmogelijkheden hier. Wanneer u besluit verder te gaan, ga dan verder richting het zuiden en geniet van de omgeving en uw vrienden op het Eemmeer en Gooimeer. Tot slot kunt u noordelijk varen, richting het Ketelmeer, en mocht u groter water op willen varen, dan raden wij u ook zeker aan het Marker- en IJsselmeer te verkennen!  

Weersomstandigheden 

Ondanks het regenachtige imago van Nederland, regent het gemiddeld slechts 7.6% van de tijd. Het gematigde zeeklimaat in Nederland biedt de beste vaaromstandigheden van april tot en met november, met de warmste maand in Juli.Van plaats tot plaats en van dag tot dag zijn er grote schommelingen in windsnelheid. Zo varieert het jaargemiddelde van 8 km/u in het binnenland tot 20 km/u aan de kust. Raadpleeg dus altijd even het weerbericht, wisselvallig weer is in Nederland niet ongewoon. 
Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Nautal gebruik van cookies.
Door gebruik te blijven maken van onze website, gaat u akkoord met de cookies. Meer informatie.