Nieuw! Nu bij elke verhuur is de Nautal Garantie inbegrepen

Huur een motorboot aan het Gardameer

Zoet en kristalhelder water langs prachtige stranden op een steenworp afstand van betoverende dorpjes. We hebben het niet over een plaats aan zee, maar aan het Gardameer, een van de favoriete bestemmingen voor toeristen uit Noord-Italië en Midden-Europa. Het huren van een motorboot is de beste manier om met uw gezin in vrede van uw vakantie aan het meer te genieten.

Aan boord van uw motorboot kunt u het land van uw voorkeur bezoeken, zwemmen in het helderste deel van het meer of langs de kust varen op de manier en tijd die u wilt, zonder afhankelijk te zijn van externe veerboten. Vrijheid en comfort zijn de kenmerken van een gemotoriseerde vakantie.

Waar vaart u aan het Gardameer?

Langs het Gardameer vindt u een groot aantal jachthavens, veel boten van de lokale bevolking die ze gebruiken als persoonlijk vervoer, terwijl u in sommige grotere havens de perfecte motorboot voor uw vakantie vindt. Op dit moment kunt u een motorboot huren in de havens van:

Porto Dusano
Jachthaven van Sirmione
Haven van Desenzano sul Garda
Haven van Peschiera del Garda

Het klimaat van het Gardameer

Het klimaat aan het Gardameer is heel bijzonder, net als andere zeer grote meren, die unieke klimatologische omstandigheden creëren en die van de omliggende gebieden afwijken.
De grote hoeveelheid water van het Gardameer heeft een verzachtend effect, waardoor de wintertemperaturen niet te laag worden. Tijdens de zomer, van mei tot eind september, ligt de temperatuur tussen de 24ºC en 32ºC, terwijl het water tussen 17ºC en 27ºC ligt. De ideale omstandigheden voor een zonvakantie die het Gardameer biedt, trekken elke zomer veel bezoekers. Mensen die meer gemoedsrust zoeken, kunnen hun motorboot beter huren in de lente of de vroege herfst.
De belangrijkste winden van het Gardameer komen uit de nabijgelegen Alpen. De Pelér komt uit het noorden en waait voornamelijk in de ochtend, terwijl de middag de Ora overneemt, een wind uit het zuiden die tot de avond duurt.

Waar te gaan en wat te zien aan het Gardameer

Het Gardameer biedt activiteiten en attracties voor alle smaken en alle soorten bezoekers. Degenen die al ver langs de kust van de Middellandse Zee hebben gevaren, kunnen de sensatie van een cruise in het meer ervaren.
Als u een persoonlijke motorboot ter beschikking heeft, kunt u gemakkelijk een bezoek brengen aan het enorme aantal dorpen aan de kust: Sirmione, Desenzano, Bardolino en vele anderen!
Als u kunstwerken uit onze cultuur wilt bewonderen, raden we Palazzo Bettoni, de Vittoriale degli Italiani d'd'Annunzio en de Romeinse ruïnes van de Grotte di Catullo aan.
Als je een rusteloze geest hebt en je altijd onderweg moet zijn, kun je aan het Gardameer paardrijden, klimmen, wandelen en mountainbiken. Als u wilt genieten van het kristalheldere water van het Garda, kunt u kitesurfen, waterskiën, duiken en windsurfen.
Het huren van een motorboot in Veneto is de volgende stap! Niet ver van het Gardameer kunt u de vrijheid van zeilen ervaren in de kalme wateren van de Adriatische Zee.

Handige informatie voor reizen rondom het Gardameer 

Het Gardameer bevindt zich op een centrale locatie en is gemakkelijk te bereiken vanuit de grote steden in de buurt. De belangrijkste luchthavens op korte afstand van het Gardameer zijn die van Brescia-Montichiari, Verona-Villafranca en Bergamo-Orio al Serio.
Als u aan een van de oevers van het meer aankomt en snel uw motorboot aan de overkant wilt bereiken, verbinden talrijke veerboten de belangrijkste dorpen van het meer.
De regionale en interregionale treinen die de steden van Noord-Italië verbinden, stoppen vaak op plaatsen in de buurt van het meer, voor het geval u uw boot per trein wilt bereiken.
Bootverhuur > Motorboten > Italië > Gardameer

Motorboot huren aan het Gardameer

56 Motorbootverhuur

25486 reviews

De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Nautal gebruik van cookies.
Door gebruik te blijven maken van onze website, gaat u akkoord met de cookies. Meer informatie.