Boten en jachten gemakkelijk en goedkoop huren

Motorboot huren op Ibiza

1-20 van 221

Reviews van andere klanten

118 reviews

 • Depende del estado del mar. Pero se puede llegar a todas por la potencia de la embarcacion. Entre las mejores Cala Saona en Formentera (cuando no hay mucha gente) y las calas del norte (no hay nadie, normalmente) en Ibiza. Gran restaurante en Cala Saona. Se llama Sol regentado por Palmira y Paco. MUY RECOMENDABLE. Ademas de los típicos del norte de ibiza (Es pou des lleo, y S'illot des rencli

  Edu E. huurde een Jeanneau CC 5.5

  Gepubliceerd 8 sep. 2015

Klantbeoordelingen Ibiza

118 reviews

 • Depende del estado del mar. Pero se puede llegar a todas por la potencia de la embarcacion. Entre las mejores Cala Saona en Formentera (cuando no hay mucha gente) y las calas del norte (no hay nadie, normalmente) en Ibiza. Gran restaurante en Cala Saona. Se llama Sol regentado por Palmira y Paco. MUY RECOMENDABLE. Ademas de los típicos del norte de ibiza (Es pou des lleo, y S'illot des rencli
  Evaluatie

  huurde een Jeanneau CC 5.5

  Gepubliceerd 8 sep. 2015

 • Pas mal de criques et de très belles plages entre Sant antoni de portmany et les rochers d'es Vedra... Mer plate, a l'abri du vent de ce côté de l'ile
  Evaluatie

  huurde een Jeanneau CC 5.5

  Gepubliceerd 25 aug. 2017

 • Wir waren in Formentera und an der Ostküste von Ibiza unter anderem an der Cala Tarida wo es herrliche Mojito gibt die einem ans Boot gebracht werden :)
  Evaluatie

  huurde een Beneteau Flyer 650 Sun Deck

  Gepubliceerd 26 jun. 2017

 • Den Hafen von Eivissa von Wasserseite befahren und die großen Yachten bestaunen, Überfahrt nach Formentera mit eigenem Boot und vor Ort ankern.
  Evaluatie

  huurde een Chaparral 180 SSI

  Gepubliceerd 29 aug. 2017

 • Das Wasser vor Formentera ist glasklar. Es lohnt sich auf jeden Fall die Überfahrt zu machen und in Formentera essen zu gehen.
  Evaluatie

  huurde een Sea Ray 280 Sundeck

  Gepubliceerd 26 sep. 2017

Zie alle beoordelingen

Huur een motorboot op Ibiza

Met bijna 210 aan kustlijn vol met prachtige stranden om te ontdekken, is Ibiza een ideale bestemming voor diegenen die veilig willen varen en willen genieten van het stille zeeleven. Door een motorboot te huren op Ibiza kunt u zich vrij bewegen en op uw gemak langs de kust van Ibiza navigeren, op zoek naar de beste stranden om te ankeren en te genieten van het warme en kristalheldere water.

Havens op Ibiza

De belangrijkste havens waar u een motorboot kunt huren zijn die van Port d'Eivissa, Club Nautico Sant Antoni, Santa Eulalia en Les Salines.

De haven van Santa Eulalia, op slechts 15 km van het centrum van Ibiza, is een uitstekend startpunt om de vele droombaaien van de zuidoostkust te verkennen. 

Het voordeel van een behendige motorboot is vooral dat u in vrijheid en autonomie de rustigere en vredigere plekken van Ibiza kunt bereiken, waar u kunt genieten van de ontspanning in intimiteit met uw partner of familie. Als privacy en vrede belangrijke elementen van uw vakantie zijn, raden wij u aan om in het hoogseizoen geen motorboo tverhuur te boeken en de voorkeur te geven aan het voor- of najaar.

Normaal gesproken zijn de drukste maanden die van juli en augustus. Als u op zoek bent naar een levendige omgeving, zult u tijdens deze periode geen problemen ondervinden om dit te vinden. Houd er wel rekening mee dat deze periodes erg druk zijn en het daarom raadzaam is om uw motorboot ruim van tevoren te reserveren.

'S Avonds adviseren wij u om optimaal gebruik te maken van het huren van een motorboot om bij de beste plaatsen te komen en de beroemde zonsondergangen van Ibiza te bewonderen. Na de dagen van regen of wind zijn de kleuren die op dit moment van de dag ontstaan ​​erg beroemd. Ons advies is om bij Cala Comte te verankeren en te genieten van een romantisch moment dat een blijvende herinnering zal creëren. 

Als de zon ondergaat, kunt u aan wal gaan en genieten van het bruisende nachtleven van Ibiza. Trendy clubs, beroemde nachtclubs en high-end restaurants zullen voldoen aan uw verlangen naar exclusiviteit.

Het klimaat van Ibiza

Warmte en zon domineren de Balearische eilanden gedurende het grootste deel van het jaar, en zelfs vaker in de periode tussen mei en oktober. 24 ° C is niet de maximumtemperatuur, maar de gemiddelde temperatuur tijdens de zomer. Deze warmte, gecombineerd met het ontbreken van koude zeestromingen, brengt het zeewater van de Balearen tot zeer hoge temperaturen. 
Laten we niet vergeten dat tijdens de warmere en zonnige helft van het jaar het aantal beurzen en patronale festivals toeneemt, waarbij het mogelijk is om te proeven van de lokale gerechten en wijnen. 

Hoe naar Ibiza te komen

Ibiza kan snel worden bereikt op de luchthaven met dezelfde naam, die zich op slechts een paar kilometer afstand van het stadscentrum bevindt. Als u een complete ervaring op zee wilt en kiest voor verder vervoer met de veerboot, zijn de belangrijkste havens - die Ibiza verbinden met de Spaanse kust die van Porto d'Ibiza - de haven van Santa Eulalia en Porto Sant Antoni.
Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Nautal gebruik van cookies.
Door gebruik te blijven maken van onze website, gaat u akkoord met de cookies. Meer informatie.