Nieuw! Nu bij elke verhuur is de Nautal Garantie inbegrepen

Klantbeoordelingen Ibiza

Klantbeoordelingen Ibiza

472 reviews

  • Ibiza was so nice from the boat, relaxed, some music, the wind. All the rocks and little beaches to snorkle. Really clear water with the fish at your feet. Definitely hope to come back again. Thank again!
    Femke S.

    huurde een Menorquin Calafat 33

    Gepubliceerd 25 sep. 2018

  • Formentera, Juan y Andrea was erg lekker! Perfecte uitstap om Ibiza te herinneren! De schipper deed erg zijn best om een kwalvrije zone te zoeken!
    Sebrechts E.

    huurde een Jeanneau Cap Camarat 6.5 WA

    Gepubliceerd 10 aug. 2019

  • Wij wouden gewoon een dagje op zee doorbrengen. Er zijn in Ibiza voldoende baaien om het anker uit te gooien en te genieten van zee en omgeving.
    Kim V.

    huurde een Glastron GT 225

    Gepubliceerd 18 jun. 2019

  • Heerlijke vaarroute rond het eiland en top stranden. Prettig haven in San antonio, rustig en goed bereikbaar.
    Mark L.

    huurde een Chaparral 190 ssi

    Gepubliceerd 31 jul. 2019

  • De omgevinging, zee is zeer rusti en eenvoudig de plaatsen terug te vinden., stranden, beache bars, vaarroute
    Rutger S.

    huurde een Sea Ray 295 Bow Rider

    Gepubliceerd 31 aug. 2018

  • Formentera kleine stranden welke gelegen zijn in het natuur gebied en lunchen bij een van de strandtenten
    Barry

    huurde een Chaparral 265 ssi

    Gepubliceerd 28 sep. 2018

  • mooie stranden opzoeken, lekker met de boot weg. Genieten van het Spaanse eten en de vibe op het eiland.
    Angela M.

    huurde een tullio abbate Executive 42

    Gepubliceerd 23 jun. 2019

  • Zeer goed! Aanrader
    Mick V.

    huurde een Glastron GT 225

    Gepubliceerd 22 sep. 2018

  • Indien men naar Formentera wenst te gaan, boot groot genoeg nemen. Indien men dit niet wenst te doen, neem de boot dan niet te groot. Dan kan je alle cala's gemakkelijker bezoeken.
    Boogmans V.

    huurde een Sessa Key Largo 30

    Gepubliceerd 11 jun. 2018

  • Steer the boat by ourself as a kind of initiating course how to steer a boat. Formentera with it s nice beaches. El pirato nice restaurant and good food.
    Jan D.

    huurde een Chaparral 265 ssi

    Gepubliceerd 17 jul. 2018

  • Leuk baaitje zoeken om je te ankeren! De instructies van de eigenaar waren goed; duidelijke uitleg waar naartoe varen.
    Pelgrims J.

    huurde een Glastron GT 225

    Gepubliceerd 19 jun. 2018

  • Heerlijk varen bij weinig wind. TOP! Prachtige baaien waar je heerlijk kunt liggen en dan even zwemmen.
    Kruse

    huurde een Bayliner VR5

    Gepubliceerd 9 aug. 2018

  • vaarsbewijs nodig om zelf te varen
    Marc V.

    huurde een Jeanneau Cap Camarat 6.5 WA

    Gepubliceerd 4 aug. 2018

  • Formentera
    M. R.

    huurde een Larson larson 288 lxi

    Gepubliceerd 18 jun. 2018

  • George was the best he is the captain and part owner. If you want a crazy time he is down, if you want to have a good conversation he is also down. Came on my honey moon. He was there to greet us perfect English, the boat was clean and he got everything ready for us, the boat is very well maintained as well. We started our ride and it was so wavy but doable. He came and gave us the option to go back if we want and come back another day so we can enjoy it. Can’t describe how much that was appreciated being in our honey moon. If you want to make sure you have a good time with the best service and one hell of a boat then this is the place! Thanks again had a great time!!
    Talal

    huurde een Sealine f34

    Gepubliceerd 10 jun. 2019

  • Recomendaría hacer una visita obligada a Formentera y sus playas , recorrer las hermosas calas que tiene Ibiza ( cala comta , cala salada , cala tarida etc . ) Otro de sus atractivos son los mercadillos hippies ( punta arabí o las Dalias) ya que Ibiza es un destino para ir en pareja , con amigos o familiares. Tanto verano como invierno tiene su encanto pero yo prefiero los meses con algo de calor como mayo, junio o septiembre escapando de los meses saturados de turismo como julio y agosto .
    Jaime D.

    huurde een Beneteau 550 Sun Dec

    Gepubliceerd 8 jun. 2018

  • Depende del estado del mar. Pero se puede llegar a todas por la potencia de la embarcacion. Entre las mejores Cala Saona en Formentera (cuando no hay mucha gente) y las calas del norte (no hay nadie, normalmente) en Ibiza. Gran restaurante en Cala Saona. Se llama Sol regentado por Palmira y Paco. MUY RECOMENDABLE. Ademas de los típicos del norte de ibiza (Es pou des lleo, y S'illot des rencli
    Edu E.

    huurde een Jeanneau CC 5.5

    Gepubliceerd 8 sep. 2015

  • La nave en sí es un juguetito divertido y muy fácil de manejar. Si se le da motor llega a acojonar, hasta el punto que no puedes seguir en proa. Entra en cualquier lado y se fondea sin garrear en cualquier lado, o dicho de otra manera, el ancla se levanta fácil y la nave ha estado fija. El tío que nos dio las instrucciones básicas malísimo.
    Joseba I.

    huurde een Beneteau 550 Sun Dec

    Gepubliceerd 22 jun. 2018

  • Simplemente el hecho de navegar rodeando sus costas y disfrutando de sus acantilados a la zona norte del puerto de Sant Antoni de Portmany o las calas dirección sur desde el mismo puerto. A Formentera hay navegando una hora y media y es un sitio en el que puedes repostar para la vuelta
    Jesús B.

    huurde een Ranieri voyager 19

    Gepubliceerd 21 sep. 2018

  • Wir hatten einen sehr schönes Motorboot was gut ausgestattet war. Es gab einen Kühlschrank eine Kühlbox mit Getränken ein Radio welches sich per Bluetooth mit dem Handy verbinden ließ. Der Vermieter war sehr freundlich und hilfsbereit. Eine Fahrt nach Formentera ist ein muss.
    Frederik H.

    huurde een Monterey Monterey 278 SS

    Gepubliceerd 3 aug. 2018

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Nautal gebruik van cookies.
Door gebruik te blijven maken van onze website, gaat u akkoord met de cookies. Meer informatie.