Nieuw! Nu bij elke verhuur is de Nautal Garantie inbegrepen

Een motorboot huren in Kroatië


De Adriatische zee verkennen door een motorboot te huren in Kroatië is de ultieme manier om dit prachtige Oost-Europese land met haar honderden eilanden te ontdekken. Breng uw dag zonnebadend door terwijl u afkoelt in kristalhelder water. Sluit uw avonden af met een glas rakija aan boord van uw motorboot terwijl u de zonsondergang bekijkt. Met zoveel te ontdekken, tovert u uw motorboot om tot uw hotelkamer. Luxe én handig. 

Vaargebieden in Kroatië

In Kroatië kunt u in veel gebieden een motorboot huren, zoals Zadar, Šibenik en Split. 
Van noord tot zuid, een lijst van de gebieden om bij Nautal een motorboot te huren: 

Klimaat en weersomstandigheden in Kroatië 

Met zomer temperaturen tussen de 25ºC en 30ºC, is het hoogseizoen perfect om te varen. Alhoewel het vaarseizoen eerder begint en pas eindigt in de herfst, kunt u in Kroatië vrijwel altijd zeilen. 

Vaarroutes in Kroatië  

Bij Nautal begrijpen wij dat iedereen een ander idee heeft van de perfecte dag. Hier dus een paar uiteenlopende suggesties van enkele van onze favorieten Kroatische bestemmingen. 

Als u ervan houdt de nacht feestend door te brengen en uw kater te genezen in het eilanden-paradijs, dan is Split de juiste keuze. Gedurende de dag is deze stad het theater van oude ruïnes. Gedurende de nacht transformeert de stad er in één vol met bars en clubs, klaar om te feesten. Er zijn ook veel eilanden in de buurt, zoals het feesteiland Hvar, en zelfs een beroemde blauwe grot in het nabije eiland Bisevo. 

Šibenik wordt omringd door plantages van olijfbomen, die zorgen voor heerlijke olijfolie, en wijnplantages die de smakelijkste Kroatische wijnen produceren. Zeker het proberen waard als u ervoor kiest uw motorboot te huren in deze historische kustplaats. Bezoek St James kathedraal en St Michael´s fort en ontdek middeleeuwse architectuur uit de 14e eeuw. Als u op zoek bent naar de perfecte foto voor Instagram; hier vindt u uitzichten van maarliefst 360º en kunt u de Kornati eilanden zien. 

Het oude centrum, gezellige cafeetjes en trendy barretjes zijn indrukwekkend. Maar toch zijn het voornamelijk Zadar´s met zonnepaneel verlichte dansvloer en het zee orgaan die de meeste indruk achterlaten. Ontspan bij de zee terwijl u luistert naar walvis klanken, gecreëerd door de zee. 

Reistips voor Kroatië

Kroatië heeft drie grote vliegvelden,  (Split (SPU), Dubrovnik (DBV), en de binnenlandse hoofdstad Zagreb (ZAG)). Er zijn ook kleinere vliegvelden waarvan regionale vluchten vertrekken. De bus is het meest gebruikte vervoersmiddel, omdat niet alle plaatsen treinstations hebben. 
Bootverhuur > Motorboten > Kroatië

Motorboot huren in Kroatië

727 Motorbootverhuur

25769 reviews

De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Nautal gebruik van cookies.
Door gebruik te blijven maken van onze website, gaat u akkoord met de cookies. Meer informatie.