Huur een motorboot

Zeilbestemming
Data
Voeg je data toe
Type verhuur
Met of zonder schipper
0 - € 1.200+
0 - 60+ m
0 - 400+ pk
2004 - 2025
400 Max Km
+100 motorboten beschikbaar

Sessa Marine - Oyster C30 | 8 personen (10m)

Dubova
8
Met schipper

Vanaf €1.000 per dag

BENETEAU - Antares 7 OB | 6 personen (7.5m)

Belgrado
6
Met schipper

Vanaf €491 per dag

Montenegro - Mercury | 15 personen (9m)

Meer van Shkodër
15
Met schipper
Particulier

Vanaf €450 per dag

Custom - Custom | 8 personen (8m)

Rijeka Crnojevića
8
Met schipper

Vanaf €240 per dag

Custom - Custom | 8 personen (8.2m)

Rijeka Crnojevića
8
Met schipper

Vanaf €260 per dag

Custom - R/C - 790 DB | 12 personen (7.9m)

Virpazar
12
Met schipper
 2

Vanaf €250 per dag

Custom - Custom made | 12 personen (8.9m)

Virpazar
12
Met schipper

Vanaf €250 per dag

Custom - Custom | 15 personen (8.25m)

Virpazar
15
Met schipper

Vanaf €720 per dag

Custom - Custom | 4 personen (7.07m)

Virpazar
4
Met schipper

Vanaf €400 per dag

Custom - Custom | 60 personen (14m)

Virpazar
60
Met schipper

Vanaf €1.440 per dag

Joker Boat - 123 | 12 personen (10m)

Virpazar
12
Met schipper
Particulier

Vanaf €480 per dag

Custom - Custom | 12 personen (8m)

Virpazar
12
Met schipper

Vanaf €200 per dag

Custom - Custom | 10 personen (8.15m)

Virpazar
10
Met schipper

Vanaf €240 per dag

Custom - Custom | 15 personen (10m)

Virpazar
15
Met schipper

Vanaf €240 per dag

Custom - Traditional wooden boat | 20 personen (11m)

Virpazar
20
Met schipper

Vanaf €450 per dag

Navar - 795 | 8 personen (7.95m)

Bar
8
Met schipper
 6  · Top Eigenaar

Vanaf €300 per dag

Ranieri - CFL-25 | 7 personen (7.6m)

Bar
7
Met schipper
Particulier

Vanaf €550 per dag

Jeanneau - Merry fisher 805 | 8 personen (8.25m)

Bar
8
Met schipper
 4  · Particulier · Top Eigenaar

Vanaf €280 per dag

Motorboot huren

Heeft u ooit nagedacht over het huren van een motorboot tijdens uw vakantie? Lees verder en ontdek wat de mogelijkheden zijn bij Nautal!

Waarom zou ik een motorboot huren?

Het huren van een motorboot is een vernieuwende manier om te genieten van uw vakantie. Ontdek het landschap eens op een andere manier terwijl u vaart over de binnenwateren, vaar langs de kust en ontspan in het warme zonnetje. Het huren van een motorboot staat altijd garant voor een succesvolle vakantie! Ontdek de prachtige eilanden in Griekenland, Curaçao of Spanje. Zelfs in Zweden staat een ruim aanbod motorboten voor u klaar.

Hoeveel kost het om een motorboot te huren?

Een motorboot huurt u al rond de € 70 per dag in het laagseizoen. In het hoogseizoen betaalt u vanaf € 150 per dag. De prijzen kunnen erg verschillen per locatie. Zoek een locatie op de website om de actuele prijzen te vinden. Let op! Sommige boten zijn alleen per week te huur. De prijzen zijn verder afhankelijk van de grootte en het bouwjaar van de boot en de gekozen extra’s, zoals de aanwezigheid van een schipper.

Heb ik een vaarbewijs nodig om een motorboot te huren?

In de meeste gevallen heeft u een vaarbewijs nodig om een motorboot te huren, omdat motorboten over het algemeen niet voldoen aan de voorwaarden die een vaarbewijs overbodig maken. Deze voorwaarden verschillen per land. Het soort vaarbewijs dat u nodig hebt, verschilt ook per land. Over het algemeen geldt dat u op binnenwateren het ICC for Inland waters nodig hebt en op de kustwateren het ICC for Coastal waters. Het ICC for Inland waters staat gelijk aan vaarbewijs 1 en ICC for Coastal waters staat gelijk aan vaarbewijs 2. Hou er rekening mee dat deze regels continu veranderen. Neem daarom contact op met de verhuurder om er zeker van te zijn dat u op de hoogte bent.

Hoe kan ik een motorboot huren?

Een motorboot huurt u gemakkelijk op de website van Nautal. Hier vindt u het grootste aanbod motorboten. Gaat u voor een motorboot met slaapplaatsen of kiest u voor een echte speedboot, het is allemaal mogelijk bij Nautal! Geef aan waar u een motorboot wilt huren en wij geven u alle beschikbare opties. Om beter te kunnen filteren kunt u ook de datum van vertrek en de lengte van de huur ingeven. Filter verder op de andere opties en kies de boot die bij u past. Via Nautal kunt u vervolgens een offerte aanvragen en contact opnemen met de eigenaar. Kies uit locaties als Alicante, Zakynthos, Zadar en nog veel meer.

Waar kan ik een motorboot huren?

Bij Nautal huurt u een motorboot door heel Europa en zelfs daarbuiten! Zo kunt u bijvoorbeeld een motorboot huren op het Gardameer, het Comomeer of het Lago Maggiore in Italië. U kunt er ook voor kiezen om een motorboot te huren in Spanje of Frankrijk. Huur bijvoorbeeld een motorboot op Ibiza of Bretagne. Als u liever dicht bij huis blijft, is het natuurlijk ook leuk om een boot te huren in Nederland, bijvoorbeeld op het IJsselmeer, Veerse Meer, Sneek, maar ook in provincies als Zeeland, Limburg, Noord-Holland of in Friesland. Als u écht ver weg wilt, kunt u bijvoorbeeld een motorboot huren in Kroatië, in Hvar of Istrië.

FAQs

Waar moet ik op letten bij het huren van een motorboot?

Wanneer u een motorboot huurt zijn er een aantal dingen waar u op moet letten. Let op hoeveel mensen er op de boot kunnen en welke extra's er bij de verhuur mogelijk zijn. In sommige gevallen worden de motorboten alleen verhuurd met schipper, of is het niet mogelijk om de boot te huren met schipper. Daarnaast is het belangrijk om op te letten of de motorboot per week of per dag wordt verhuurd. Sommige motorboten zijn namelijk alleen per week te huur. Alle informatie is makkelijk en snel te vinden op de website van Nautal.

Wat is het verschil tussen het huren van een motorboot in Nederland en in het buitenland?

De meeste motorboten die in Nederland worden aangeboden hebben een kajuit en slaapplaatsen. Deze boten zijn geschikt om de hele vakantie door te brengen. In het buitenland worden vaak ook open motorboten aangeboden, zonder slaapplaatsen. In Nederland hebben we het over een sloep of een speedboot wanneer we dit soort boten bedoelen. Deze boten zijn eerder geschikt voor dagverhuur dan om de hele vakantie op door te brengen. Wilt u in het buitenland of bij onze zuiderburen in België een motorboot met kajuit en slaapplaatsen huren? Zoek dan naar motorjachten of jachten op de website van Nautal.

Wat zijn de extra kosten voor het huren van een motorboot?

In de meeste gevallen zijn de huurprijzen voor motorboten die genoemd worden op de website van Nautal inclusief BTW. Er kunnen wel andere extra kosten bij de prijs komen, zoals schoonmaakkosten en een check-in fee. Daarnaast is het soms verplicht om een schipper bij de boot te huren. Er kunnen ook optionele extra's bij de boot zitten, zoals het huren van een schipper wanneer dit niet verplicht is en het huren van vrijetijdsartikelen, zoals een snorkelset, surfplank, opblaasbanden, etc. Bovendien moet er voor het huren van een boot een borg betaald worden, die u na de huurperiode weer terugkrijgt.

Onze klantenbeoordelingen
4.9 / 5
Score beoordeeld op basis van 144500 beoordelingen