Bootverhuur > Motorboten > Loosdrechtse Plassen

Motorboot huren aan de Loosdrechtse Plassen

36715 reviews

Motorboot huren aan de Loosdrechtse Plassen

Voor een heerlijk dagje uit of tijdens een korte vakantie kunt u een motorboot huren aan de Loosdrechtse Plassen. Dit natuur- en watersportgebied biedt tussen mei en september talloze opties voor ontspanning en recreatie. Rond de Loosdrechtse Plassen liggen gezellige terrassen en jachthavens met bruisende uitgaansgelegenheden. Een motorboot huren aan de Loosdrechtse Plassen en de omgeving verkennen!

Een motorboot huren aan de Loosdrechtse Plassen kan bij ons in havens in:

  • Loosdrecht

Een motorboot huren aan de Loosdrechtse Plassen is een mooie uitvalsbasis om de omgeving te verkennen. Er zijn genoeg aanlegplaatsen waar u maximaal drie achtereenvolgende dagen gratis mag afmeren. Houd er wanneer u een motorboot gaat huren aan de Loosdrechtse Plassen rekening mee dat motorbootvaart niet overal in het gebied is toegestaan. Dit staat duidelijk aangegeven. Een mooie vaarroute is een rondje Loosdrecht via de Oostelijke Drecht, 's-Gravelandse Vaart en Raaisluis naar het Hilversums Kanaal en de Vecht. Een andere prachtige route is via de Mijndense sluis richting de Vecht, waarbij u onderweg langs fraaie landgoederen en charmante dorpen zoals Loenen aan de Vecht komt.

Een motorboot huren aan de Loosdrechtse Plassen met of zonder vaarbewijs

Een motorboot huren aan de Loosdrechtse Plassen doet u bij ons met of zonder vaarbewijs. Indien u geen vaarbewijs hebt, kunt u kiezen voor een motorboot met schipper. Gaat u liever zelf op pad? Dan kunt u een motorboot huren aan de Loosdrechtse Plassen die niet langer is dan 15 meter en vol gas niet harder gaat dan 20 kilometer per uur. Sowieso mag u op bepaalde plaatsen en tijdstippen op de Loosdrechtse Plassen alleen met een ontheffing sneller dan 12 kilometer per uur varen. Verder hebt u bij ons de keus uit motorboten voor een klein of groot gezelschap. In het aanbod vindt u boten die ruimte bieden aan maximaal 12 personen.

Deze website gebruikt cookies, door hier te blijven aanvaardt u ons gebruik ervan. Lees meer over hun gebruik in ons privacybeleid. Meer informatie.