Motorboot huren op Mallorca 

Geniet van de vrijheid op een gehuurde motorboot op Mallorca en verken de cultuur en de natuur van deze unieke vakantieregio. Het eiland kent vier hoeken: in het noorden stopt het eiland bij Kaap Formentor, in het oosten bij de Kaap Capdepera, in het zuiden bij Kaap Salines en in het oosten bij de Kaap van Sant Elm. Als u al deze hoeken met een motorboot wilt verkennen, heeft u in totaal ongeveer 150 nautische mijlen of ongeveer 317 kilometer afgelegd. Of het nu met een open sportboot of een luxe motorboot is, en of het nu een lang weekend is of een geplande weektrip, de mogelijkheden zijn ongelooflijk veelzijdig. Huur een motorboot op Mallorca en vlieg met uw familie of vrienden over kristalhelder water.

Havens op Mallorca

Uw gecharterde motorboot biedt altijd uitzicht op de zee en een indrukwekkend uitzicht op de kustlijn. In Mallorca kunt u motorboten huren in tal van havens en uw welverdiende vakantie beginnen:

Puerto de Palma
Port d'Andratx
Port Adriano
Port de Pollença
Porto Colom
Kan Pastilla
Port d'Alcudia
Puerto Portals
Club Nàutic Ca'n Picafort
Porto Cristo
etc.

Bezienswaardigheden en tips voor uw motorboot charter op Mallorca

Begin uw motorboot-trip in Sant Elm, in het uiterste zuidwesten van Mallorca. Uw bestemming zou bijvoorbeeld Port Adriano kunnen zijn. Ontdek prachtige landschappen om verliefd op te worden tijdens uw tour: adembenemende baaien met turquoise wateren. Geniet van deze reis en vaar met een motorboot richting de gloeiende rode avondhemel. Als u besluit aan land te gaan, kunt u romantische bergdorpjes, musea in oude landgoederen en rustieke retraites verwachten.

Sant Elm was vroeger de lieveling van piraten en smokkelaars. Tegenwoordig is de dromerige plaats vooral een populaire bestemming voor individuele toeristen, die graag een rustige plek zoeken om te ontspannen, weg van het massatoerisme. Hier op uw kust wacht u een bezoek aan kleine hotels, winkels, een duikschool en een paar restaurants, maar vooral spectaculaire natuur. Het Dragonera Natuurpark markeert de kleine badplaats Sant Elm, die vooral in de zomer tot leven komt. Het offshore eiland Dragonera voor Sant Elm is torenhoog en langwerpig en lijkt op een grote golfbreker en beschermt de ankerplaatsen en boeivelden. Voor Sant Elm kunt u ankeren of een aanlegboei betalen. Kies een romantische plek met uw motorboot. Er is daar geen haven.

Als u met een gehuurde motorboot van Port Adriano naar de kust vaart, bereikt u een zeer speciale jachthaven, met veel winkels, bars en restaurants. Een jachthaven in deze afmetingen is uniek in Mallorca en biedt de beste nautische infrastructuur. Tussen lente en herfst komt Port Adriano echt tot leven, omdat er op dit moment talrijke evenementen plaatsvinden en veel bezoekers aan land komen en zorgen voor een kleurrijke drukte. Daar kunt u ook motorjachten in aanzienlijke afmetingen bewonderen of zelf een jacht huren.

Klimaat en weersomstandigheden in Mallorca

De beste tijd om een ​​motorboot te huren op het eiland Balearen is van april tot oktober. Hoewel het nauwelijks regent in de maanden juni, juli en augustus, kan de temperatuur oplopen tot wel 32 ºC, wat kan leiden tot hoge luchtvochtigheid. Als u de zomerse mediterrane hitte en toerisme wilt vermijden, moet u een motorboot te charteren, van eind maart tot juni..

Degenen die de zee op varen, kunnen een lichte tot middelmatige bries verwachten. U kunt dit weer echter niet het hele jaar door verwachten; pas vanaf juni verwarmt de zee tot 20 ºC, eind augustus bereikt deze 25 ºC. Maar zelfs de winter kan een aantrekkelijke reistijd zijn. In de winter daalt de temperatuur zelden onder de 5 ºC. In Mallorca zijn er ongeveer 300 dagen zon per jaar. 

Aankomst op het vakantie-eiland Mallorca

Voor velen zal deze vraag niet ontstaan, omdat één ding zeker is. De snelste en gemakkelijkste manier om naar Mallorca te reizen, is per vliegtuig. Dat is waarom veel toeristen ook het vliegtuig kiezen als vervoermiddel. Vluchten naar Palma de Mallorca worden op handige wijze aangeboden door veel luchtvaartmaatschappijen vanaf verschillende locaties in Nederland. Eenmaal aangekomen in Palma, kunt u gemakkelijk en goedkoop bussen nemen richting de verschillende steden van het eiland. Vraag ons om een ​​transfer vanaf de luchthaven. Dit wordt tegelijkertijd door veel charterbedrijven aangeboden.
Bootverhuur > Motorboten > Spanje > Mallorca

Motorboot huren op Mallorca

211 Motorbootverhuur

36114 reviews

De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Nautal gebruik van cookies.
Door gebruik te blijven maken van onze website, gaat u akkoord met de cookies. Meer informatie.