Motorboot huren in Noord-Holland

Wilt u graag een motorboot huren in Noord-Holland? Motorboten zijn onder de vele bootsoorten één van de meest gebruikte in dit gebied. Ze lenen zich namelijk uitstekend voor de smalle en ondiepere wateren die Noord-Holland kent. Vaar met uw boot door de grachten in de Randstedelijke gebieden of verken het groene gebied rondom de Loosdrechtse plassen. Is dat wat u in gedachte heeft? Dan is een motorboot huren in Noord-Holland de juiste keuze. Nautal helpt u graag op weg. 

Vaargebieden in Noord-Holland

Noord-Holland: de provincie die misschien wel de mooiste steden van Nederland huist. Amsterdam, de hoofdstad, gelegen aan het IJmeer, de Amstel, en natuurlijk de welbekende grachtengordel. Haarlem, de hoofdstad van de provincie, gelegen aan de rivier Spaarne maar ook met langgerekte grachten. Alkmaar, de welbekende kaasstad, waarbij u varend de stad om kunt varen onder smalle bruggen door en langs groene parken. Deze drie voorbeelden illustreren waarom een motorboot huren in Noord-Holland een uitgelezen kans is deze provincie en delen van het zogenaamde West-Friesland te ontdekken.
 
Los van de grote steden, grenst Noord-Holland ook aan het IJsselmeer, de voormalige Zuiderzee, en het Markermeer. Wanneer u op een kaart met uw vinger langs de oostkant van noord naar zuid langs de provincie gaat, zult u vele plaatsjes tegenkomen. Het zijn deze plaatsjes die de meeste sfeervolle havens kennen, en waarbij de echte Noord-Hollandse cultuur geproefd kan worden. Denk bijvoorbeeld eens aan Hoorn of Enkhuizen
 
Huur uw motorboot bijvoorbeeld in Loosdrecht, en geniet met snelheid van de Loosdrechtse Plassen. Loosdrecht staat bekend als watersportdorp met maarliefst vijf aan elkaar verbonden recreatieplassen! 
 
Aan de hand van welke gebieden u wenst te bezoeken, hoeveel dagen u op pad wilt gaan, en in het licht van andere praktische wensen, stelt Nautal graag een plan voor u samen. 

Vaargebieden bereikbaar met motorboot 

Alhoewel Nederland genoeg diepere wateren kent waar met grotere boten gevaren kan worden, zijn sommige plekken alleen bereikbaar met kleinere boten. Een motorboot is hierom perfect om bijvoorbeeld de ondiepere meren en kanalen van Noord-Holland te ontdekken! 

Weersomstandigheden in Noord-Holland

Ondanks het regenachtige imago van Nederland, regent het gemiddeld slechts 7.6% van de tijd. Het gematigde zeeklimaat in Nederland biedt de beste vaar omstandigheden van april tot en met november, met de warmste maand in juli. De kustprovincies in het Westen en Noorden kennen doorgaans zachter weer dan de Oostelijke provincies, perfect dus om een motorboot te huren voor een uitstapje naar Noord-Holland! 
Bootverhuur > Motorboten > Nederland > Noord-Holland

Motorboot huren in Noord-Holland

19 Motorbootverhuur

36089 reviews

De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Nautal gebruik van cookies.
Door gebruik te blijven maken van onze website, gaat u akkoord met de cookies. Meer informatie.