Nieuw! Nu bij elke verhuur is de Nautal Garantie inbegrepen

Klantbeoordelingen Noord-Holland

Klantbeoordelingen Noord-Holland

14 reviews

  • We sailed from Houzin to Spakenburg then to Muiden then to Utrecht via the scenic route on River Vecht. We liked all of the towns but the marina at Muiden was our favorite. Fabulous experience on a cozy boat!
    Katcha N.

    huurde een Open Peerenboomkruiser 720

    Gepubliceerd 1 jun. 2019

  • het eiland de dode hond is een leuk eiland om een leuke wandeling op te maken het voorste eiland (rechts van de haven ) is een stuk kleiner voor een wandeling
    Frank R.

    huurde een Open Peerenboomkruiser 720

    Gepubliceerd 19 jul. 2019

  • Veel verschillende vaar opties. Mooie omgeving! Van grote plassen, door de stad of rustig door de natuur!
    Louise W.

    huurde een Open Peerenboomkruiser 720

    Gepubliceerd 29 aug. 2019

  • Spakenburg is leuk en de Een op varen. Ook Naarden is vlakbij. Knus bootje van alle gemakken voorzien.
    Robert V.

    huurde een Open Peerenboomkruiser 720

    Gepubliceerd 15 jul. 2019

  • Advies vaarkaart ter beschikking stellen. Hebben we ook besproken met Chiel. Verder was het prima. Inrichting boot erg leuk. Goed weer om te varen die dag. Genoten van op het water zijn,mooi meer.
    Jacquelien C.

    huurde een Open Peerenboomkruiser 720

    Gepubliceerd 13 aug. 2018

  • Vaarroute koog ad zaan naar edam, daarna volendam en amsterdam. Houdt rekening dat tussen 12-13 uur meerdere bruggen even sluiten.
    De R.

    huurde een Custom made de Ruiter

    Gepubliceerd 20 aug. 2018

  • Wir waren in Harlem, Amsterdam und Leiden. Alles sehr empfehlenswert. In Leiden der Passantenhafen war leider voll und daher nicht anlaufbar. Wahrscheinlich muss man sich frühzeitig einen Platz reservieren. Die ursprünglich geplante Runde über Wesp, Utrecht und Gouda musste wegen eines verlorenen Sturmtages leider ausfallen. Eine abkürzende Querverbindung von der Vecht zum Aalsmeer scheiterte an jeweils mindestens einer zu niedrigen festen Brücke. Vor Fahrtbeginn empfiehlt es sich sehr genau auf die Brückendurchfahrtshöhen zu achten. Dabei ist die von Maarten empfohlene Wasserkarten App extrem hilfreich.
    Jochen B.

    huurde een Linssen GS 29.9 AC

    Gepubliceerd 17 aug. 2019

  • That was a very nice day spent on the boat. The engine was running fine, handling is fine as well. Some parts of the boat could be cleaner, but it was not a big problem for single day rent. I would recommend this boat for my friends!
    Nikolai

    huurde een Open Peerenboomkruiser 720

    Gepubliceerd 2 sep. 2018

  • Leuke plek is het dode hond eiland. Ook Spakenburg vonden wij erg gezellig. Let er wel op dat daar op zondag niets open is, haha. Dat kennen wij niet.
    Petra V.

    huurde een Open Peerenboomkruiser 720

    Gepubliceerd 2 jul. 2019

  • Consiglio il lago a nord di Amsterdam, Marina Monnickendam a Volendam e almeno una notte nella Marina di fronte alla central station di Amsterdam!
    Francesca S.

    huurde een Custom made de Ruiter

    Gepubliceerd 14 aug. 2018

  • Keine Angabe, da wir noch am selben Tag zurückgereist sind. Allerdings gibt es laut Maps reichlich in der Gegend zu entdecken.
    Sascha D.

    huurde een Open Peerenboomkruiser 720

    Gepubliceerd 16 jun. 2019

  • Da wir nicht gefahren sind, könnest wir keine Empfehlung geben. Mehr Informationen können wir leider nicht geben,
    Annegret

    huurde een Open Peerenboomkruiser 720

    Gepubliceerd 10 aug. 2019

  • The entrance in the port of Amsterdam
    HUISMAN

    huurde een Custom made de Ruiter

    Gepubliceerd 28 aug. 2018

  • Er is geen commentaar gegeven
    Christina B.

    huurde een Langweerder Sloep 6.50 Classic

    Gepubliceerd 8 aug. 2018

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Nautal gebruik van cookies.
Door gebruik te blijven maken van onze website, gaat u akkoord met de cookies. Meer informatie.