Bootverhuur > Motorboot huren > Veerse Meer

Motorboot huren aan het Veerse Meer

45588 reviews

- 2%
Huur motorboot Linssen  Grand Sturdy 40.0 Sedan in Kortgene, Nederland, Zeeland

Direct boeken

Geniet van deze Linssen Grand Sturdy 40.0 Sedan motorboot van 2020

Motorboot Linssen Grand Sturdy 40.0 Sedan (2020) 12,85 m

Met of zonder schipper

2 cabines 1 badkamer 4 plaatsen 4 Slaapplaatsen Kortgene, Nederland (Zeeland)
vanaf € 368 € 361 /dag
Bekijk boot
Huur motorboot Axopar Boats  28 in Kortgene, Nederland, Zeeland

Geniet van deze Axopar Boats 28 motorboot van 2021

Motorboot Axopar Boats 28 (2021) 9,20 m

Met of zonder schipper

1 cabine 1 badkamer 2 plaatsen 2 Slaapplaatsen Kortgene, Nederland (Zeeland)
Prijs op aanvraag
Bekijk boot

Motorboot huren aan het Veerse Meer

Een motorboot huren aan het Veerse Meer? Ontspannen op de Zeeuwse wateren? Met Nautal komt u heerlijk tot rust in één van de topkwaliteit motorboten die wij aanbieden. Aan boord van de motorboten in Zeeland, aan het Veerse Meer treft u luxe aan met een comfortabel interieur. Laat u adviseren door onze experts in motorboot verhuur in Zeeland en boek uw volgende vaarvakantie in één van de mooie haventjes grenzend aan het Veerse Meer. 

Varen op het Veerse Meer

Dat dit een populair, zo niet het populairste, vaargebied is in Zeeland is niet gek. Het ligt in het hart van Zeeland, en wat ooit een woelige zeearm was, is nu een watersportparadijs. U kunt er dus altijd voor kiezen uw motorboot even te ruilen voor een avontuurlijke jeski! Gezellige plaatsen zoals Kortgene, maar ook Kamperland en Veere liggen aan het meer en zijn zeker een bezoekje waard. En wist u dat in het Veerse Meer talloze onbewoonde eilandjes op u te wachten staan? Afmeren bij deze bijzondere plekjes raden wij daarom ten zeerste aan, en bovendien is het Veerse Meer door haar ondiepe oevers uitstekend geschikt voor gezinnen met kinderen.
Deze website gebruikt cookies, door hier te blijven aanvaardt u ons gebruik ervan. Lees meer over hun gebruik in ons privacybeleid. Meer informatie