Bootverhuur > Motorboot huren > Motorboten Nederland > Motorboten Zeeland

Motorboot huren in Zeeland

45588 reviews

- 2%
Huur motorboot Linssen  Grand Sturdy 40.0 Sedan in Kortgene, Nederland, Zeeland

Direct boeken

Huur motorboot Linssen Grand Sturdy 40.0 Sedan in Kortgene, Nederland, Zeeland (2020)

Motorboot Linssen Grand Sturdy 40.0 Sedan (2020) 12,85 m

Met of zonder schipper

2 cabines 1 badkamer 4 plaatsen 4 Slaapplaatsen Kortgene, Nederland (Zeeland)
vanaf € 368 € 361 /dag
Bekijk boot
Huur motorboot Steel Hulled Faber kruiser 950 in marina Brouwershaven, Zeeland

Huur motorboot Steel Hulled Faber kruiser 950 in marina Brouwershaven, Zeeland (1980 opknapbeurt 2015)

Motorboot Steel Hulled Faber kruiser 950 (1980, opknapbeurt 2015) 9,50 m

Zonder schipper (bareboat)

2 cabines 1 badkamer 4 plaatsen 4 Slaapplaatsen marina Brouwershaven (Zeeland)
vanaf € 150 /dag
Bekijk boot
Huur motorboot Axopar Boats  28 in Kortgene, Nederland, Zeeland

Huur motorboot Axopar Boats 28 in Kortgene, Nederland, Zeeland (2021)

Motorboot Axopar Boats 28 (2021) 9,20 m

Met of zonder schipper

1 cabine 1 badkamer 2 plaatsen 2 Slaapplaatsen Kortgene, Nederland (Zeeland)
Prijs op aanvraag
Bekijk boot
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen

Motorboot huren in Zeeland

De onregelmatige kustlijnen in Zeeland maken het een prachtig gebied per motorboot te verkennen. Zeeland is prachtig landinwaarts te verkennen vanaf zee. Een motorboot huren in Zeeland betekent dat u kunt ontspannen en genieten op de Zeeuwse wateren. Laat u adviseren door onze experts in bootverhuur in Zeeland en boek uw volgende zeilvakantie in één van de mooie havensteden van Zeeland.

Varen in Zeeland

Wanneer u besluit een motorboot te huren in Zeiland, dan heeft u de keuze uit zowel rustig als uitdagender vaarwater. Dit komt door de getijden en de Oosterschelde. Omdat Zeeland uit vele kleine eilandjes bestaat, slechts een korte afstand van elkaar verwijderd, biedt Zeeland talloze mogelijkheden. Begin uw tocht bijvoorbeeld in het sfeervolle Kortgene. Voornamelijk in de zomer worden hier allerlei activiteiten georganiseerd, zoals ringrijden, wake-boarden, en ook heeft het een gezellige kermis! Maar ga vooral op ontdekkingstocht uit en maak kennis met de talloze stranden en pittoreske dorpjes. 

Zeeuwse wateren

Een populaire bestemming is het Veerse Meer. Dit is een brakwatermeer, ontstaan door afdamming van het Veerse Gat in het kader van Deltawerken. Ondertussen kunt u aanmeren in gezellige havenplaatsjes zoals Yerseke, Terneuzen en Bruinisse. Of bezoek Vlissingen! Vergeet ook niet goed rond te kijken wanneer u rondom het Veerse Meer vaart. Hier kunt u het Zuiderzeekrabbetje, de trompetkalkkokerworm en het palingbrood vinden! 

Klimaat

Als u op zoek bent naar de juiste datum om een motorboot te huren in Zeeland moet u wel rekening houden met het klimaat. Door de nabijheid van de Noordzee heerst er in Zeeland een gematigd zeeklimaat. Het is vooral de zomer in Zeeland die uitnodigt om een per motorboot een tochtje te maken in deze zuidelijke Nederlandse regio. In de zomer is de gemiddelde temperatuur is 20 graden. Tijdens de maanden oktober-februari, veroorzaken moessons sterkte stormen. Tijdens deze maanden is het weer overigens ook erg onvoorspelbaar. Check dus altijd even buienradar of buienalarm! 
Deze website gebruikt cookies, door hier te blijven aanvaardt u ons gebruik ervan. Lees meer over hun gebruik in ons privacybeleid. Meer informatie