Nieuw! Nu bij elke verhuur is de Nautal Garantie inbegrepen
Bootverhuur > Motorboten > Nederland > Zuid-Holland

Motorboot huren in Zuid-Holland

15 Motorbootverhuur

De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen

Motorboot huren in Zuid-Holland 

Wanneer u besluit een motorboot te huren in Zuid-Holland, dan kunt u de schoonheid van de grote steden in de Randstad afwisselen met de rust van het bekende Groene Hart. Een motorboot huren in Zuid-Holland is ideaal om door de Rotterdamse of Leidse grachten te varen. Bezoek druk, historisch én modern Rotterdam, vaar door haar grachten of waan u tussen de studenten in de prachtige stad Leiden. 

Vaargebieden in Zuid-Holland


De plaats Woubrugge is het perfecte startpunt voor het huren van uw motorboot. Vanuit hier bent u namelijk in no-time in Leiden, meert u aan, en geniet u van een heerlijk glas wijn terwijl u op elk gewenst moment verder kunt varen. Maar ook het Groene Hart is uitstekend begaanbaar per motorboot. Dit gebied vormt een beschermd natuurgebied en kenmerkt zich door internationaal zeldzame en unieke landschapskwaliteiten. Het Groene Hart wordt omgeven door de Randstadring en is beroemd om haar recreatie- en watersport mogelijkheden en haar natuur. Kortom, huurt u een motorboot in Zuid-Holland, dan kunt u de schoonheid van de grote steden in de Randstad afwisselen met de rust van het Groene Hart. 

Weersomstandigheden in Nederland

Ondanks het regenachtige imago van Nederland, regent het gemiddeld slechts 7.6% van de tijd. Het gematigde zeeklimaat in Nederland biedt de beste vaaromstandigheden van april tot en met november, met de warmste maand in Juli. De kustprovincies in het Westen, Zuidwesten en Noorden doorgaans zachter weer dan de Oostelijke provincies, perfect dus om een motorboot te huren voor een uitstapje naar één van bovengenoemde bestemmingen.
Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Nautal gebruik van cookies.
Door gebruik te blijven maken van onze website, gaat u akkoord met de cookies. Meer informatie.