Bootverhuur > Motorjacht huren > Motorjachten Nederland > Motorjachten Flevoland

Motorjacht huren in Flevoland

45588 reviews

De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen

Motorjacht huren in Flevoland

Flevoland is de jongste provincie van Nederland en ligt in het midden van Nederland. De provincie bestaat uit de Noordoostpolder en uit Oostelijk en Zuidelijk Flevoland, ontstaan door drooglegging van delen van de voormalige Zuiderzee. In het westen wordt Flevoland begrensd door het Marker- en het IJsselmeer, twee geliefde recreatieplekken. Maar ook omdat de provincie grenst aan Utrecht en Noord-Holland, is een motorjacht huren in Flevoland een goede uitvalsbasis om andere delen van Nederland te verkennen. Huur een motorjacht in Flevoland bij Nautal en ontdek het Nederlandse landschap!

Hoeveel kost het om een motorjacht te huren in Flevoland?

Je kunt al een motorjacht huren in Flevoland vanaf 200 euro per dag. Natuurlijk wordt de prijs beïnvloedt door de grootte van het jacht, het aantal personen dat op het jacht kan verblijven, de lengte van de verhuur en het vaarseizoen. Let op! Soms komen er extra kosten bij de verhuur. Hier kun je per boot meer informatie over vinden op de pagina van de boot.

Kun je een motorjacht met schipper huren in Flevoland?

Een boot huren met schipper kan goed uitkomen wanneer je niet veel ervaring hebt met varen en/of nog geen vaarbewijs hebt. Daarom is het vaak mogelijk bij Nautal om een boot inclusief schipper te huren. Als dit niet mogelijk is, kun je natuurlijk ook naar provincies in de buurt van Flevoland uitwijken, zoals Noord-Holland of Friesland, die ook aan het IJssel- en Markermeer liggen, of je kunt een boot huren zonder vaarbewijs.

Wat zijn leuke vaargebieden in Flevoland?

Sinds 1986 heeft Flevoland een eigen landschapsorganisatie, het zogenaamde Flevolandschap, en kent meerdere mooie natuurgebieden: de Oostervaardersplassen, de Lepelaarplassen en Hosterworld. Prachtig om langs te varen met je huurboot!

Zin om een rondje Flevoland te maken? Door de aanwezigheid van 6 randmeren, kan dit perfect! Begin je tocht in het havenstadje Urk, een voormalig eiland in het IJsselmeer. Urk heeft vandaag nog verreweg de grootste vissersvloot en visverwerkende industrie van Nederland. In 2016 is de film Dunkirk van regisseur Christopher Noland opgenomen voor de kust van het pittoreske Urk. Een motorjacht huren is de ideale manier om je slaapkamer op het land te verruilen voor eentje op het water! Je kunt alle kanten op wanneer je een tocht gaat maken. Wat dacht je van het Veluwemeer in Oostelijke richting? Of van het Markermeer en het IJsselmeer naar het westen? Je kunt zelfs een rondje om de provincie Flevoland varen! Vaar hiervoor vanaf het Veluwemeer over het Eemmeer en het Gooimeer. Je kunt ook naar het Ketelmeer varen, waar je de IJssel op kunt.

Wat zijn populaire plaatsen in de buurt van Flevoland?

Er zijn andere plaatsen in de buurt van Flevoland waar je boten kunt huren. Bijvoorbeeld in Harderwijk. Binnen Flevoland kun je de meeste motorjachten vinden in Urk.

Hoe is het weer in Flevoland? 

Ondanks het regenachtige imago van Nederland, regent het gemiddeld slechts 7,6% van de tijd. Het gematigde zeeklimaat in Nederland biedt de beste vaaromstandigheden van april tot en met november, met de warmste maand in juli. Van plaats tot plaats en van dag tot dag zijn er grote schommelingen in windsnelheid. Zo varieert het jaargemiddelde van 8 km/u in het binnenland tot 20 km/u aan de kust. Raadpleeg dus altijd even het weerbericht wanneer je gaat varen. Wisselvallig weer is in Nederland niet ongewoon.

Hoe kom je in Flevoland?

Flevoland ligt midden in Nederland en is makkelijk te bereiken over bijvoorbeeld de A27 of de A6. Ook met de trein reis je makkelijk naar bijvoorbeeld Almere of Lelystad.


Deze website gebruikt cookies, door hier te blijven aanvaardt u ons gebruik ervan. Lees meer over hun gebruik in ons privacybeleid. Meer informatie