Nieuw! Nu bij elke verhuur is de Nautal Garantie inbegrepen
Bootverhuur > Motorjachten > Nederland > Flevoland

Motorjacht huren in Flevoland

1 Motorjachtverhuur

Motorjacht huren in Flevoland 

Flevoland is de jongste provincie, en ligt in het midden van Nederland. Bestaand uit de Noordoostpolder en Oostelijk en Zuidelijk Flevoland, ontstaan door drooglegging van delen van de voormalige Zuiderzee. In het westen wordt Flevoland begrensd door het Marker- en IJsselmeer, twee geliefde recreatieplekken. Maar ook omdat de provincie grenst aan Utrecht en Noord-Holland, is een motorjacht huren in Flevoland een goede uitvalsbasis om andere delen van Nederland te verkennen.

Vaargebieden in Flevoland

Sinds 1986 heeft Flevoland een eigen landschapsorganisatie, het zogenaamde Flevolandschap, en kent meerdere mooie natuurgebieden: de Oostervaardersplassen, de Lepelaarplassen en Hosterworld. En wist u dat er sinds 2016 gewerkt wordt aan het aanleggen van een archipel van natuureiland  in het Markermeer? Dit betekent dat uw wanneer u een motorjacht huurt in Flevoland, u langs deze Marker Wadden zou kunnen varen! 
 
Zin om een rondje Flevoland te maken? Door de aanwezigheid van 6 randmeren, kan dit perfect! Begin uw tocht in het havenstadje Urk, een voormalig eiland in het IJsselmeer. Urk heeft vandaag nog verreweg de grootste vissersvloot en visverwerkende industrie van Nederland. En wist u dat in 2016 de film Dunkirk van regisseur Christopher Noland is opgenomen voor de kust van Urk? Een motorjacht huren is de ideale manier om uw slaapkamer op het land te verruilen voor eentje op het water, en zo veel mogelijk van de geschiedenis van zogenaamde Flevopolder in u op te nemen! U kunt ook uw tocht vervolgene in oostelijk richting naar het Veluwemeer. Zin in iets actiefs? Meer dan aan, en maak gebruik van de vele watersportmogelijkheden hier. Wanneer u besluit verder te gaan, ga dan verder richting het zuiden en geniet van de omgeving en uw vrienden op het Eemmeer en Gooimeer. U heeft nu een rondje Flevoland gemaakt!Tot slot kunt u noordelijk varen, richting het Ketelmeer, en mocht u groter water op willen varen, dan raden wij u ook zeker aan het Marker- en IJsselmeer te verkennen! 

Weersomstandigheden 

Ondanks het regenachtige imago van Nederland, regent het gemiddeld slechts 7.6% van de tijd. Het gematigde zeeklimaat in Nederland biedt de beste vaaromstandigheden van april tot en met november, met de warmste maand in Juli.Van plaats tot plaats en van dag tot dag zijn er grote schommelingen in windsnelheid. Zo varieert het jaargemiddelde van 8 km/u in het binnenland tot 20 km/u aan de kust. Raadpleeg dus altijd even het weerbericht, wisselvallig weer is in Nederland niet ongewoon. 
Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Nautal gebruik van cookies.
Door gebruik te blijven maken van onze website, gaat u akkoord met de cookies. Meer informatie.