Bootverhuur > Motorjacht huren > Motorjachten Nederland > Motorjachten Friesland

Motorjacht huren in Friesland

45628 reviews

De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
Huur motorjacht Vacance 1200 in Burgemeester de Hooppark, Friesland

Huur motorjacht Vacance 1200 in Burgemeester de Hooppark, Friesland (2006 opknapbeurt 2019)


Motorjacht Vacance 1200 (2006, opknapbeurt 2019) 12,20 m

Zonder schipper (bareboat)

3 cabines 2 badkamers 8 plaatsen 8 Slaapplaatsen Burgemeester de Hooppark (Friesland)
vanaf € 212 /dag
Bekijk boot
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
Huur motorjacht Vacance 1400 in Terherne, Nederlands, Friesland

Huur motorjacht Vacance 1400 in Terherne, Nederlands, Friesland (1996 opknapbeurt 2018)


Motorjacht Vacance 1400 (1996, opknapbeurt 2018) 13,90 m

Zonder schipper (bareboat)

4 cabines 10 plaatsen 10 Slaapplaatsen Terherne, Nederlands (Friesland)
vanaf € 286 /dag
Bekijk boot
Huur motorjacht Valk-Voyager 1450 in Terherne, Nederlands, Friesland

Huur motorjacht Valk-Voyager 1450 in Terherne, Nederlands, Friesland (2001 opknapbeurt 2018)

Motorjacht Valk-Voyager 1450 (2001, opknapbeurt 2018) 14,50 m

Zonder schipper (bareboat)

4 cabines 8 plaatsen 8 Slaapplaatsen Terherne, Nederlands (Friesland)
vanaf € 286 /dag
Bekijk boot
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
Huur motorjacht Vacance 1400 in Terherne, Nederlands, Friesland

Huur motorjacht Vacance 1400 in Terherne, Nederlands, Friesland (2003 opknapbeurt 2019)


Motorjacht Vacance 1400 (2003, opknapbeurt 2019) 13,90 m

Zonder schipper (bareboat)

3 cabines 6 plaatsen 6 Slaapplaatsen Terherne, Nederlands (Friesland)
vanaf € 238 /dag
Bekijk boot
Huur motorjacht Privateer 37 in Terherne, Nederlands, Friesland

Huur motorjacht Privateer 37 in Terherne, Nederlands, Friesland (2004 opknapbeurt 2018)


Motorjacht Privateer 37 (2004, opknapbeurt 2018) 11,60 m

Zonder schipper (bareboat)

2 cabines 4 plaatsen 4 Slaapplaatsen Terherne, Nederlands (Friesland)
vanaf € 218 /dag
Bekijk boot
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen

Motorjacht huren in Friesland

Wie denkt aan Friesland, denkt aan water: talloze meren en kanalen. Vanwege de rust, de nabijheid van de Waddenzee én de vele wateren zijn hier ook veel Watervogels te vinden. Een motorjacht huren in Friesland is de ideale manier om deze provincie met prachtig landschap te ontdekken. 


Motorjachten in Friesland

Een motorjacht huren in Friesland is zeer populair bij zowel Nederlandse als internationale waterliefhebbers. Het is echter wel belangrijk dat u motorjachten in Friesland tijdig reserveert, voor zowel verhuur per dag als verhuur per uur. Hierdoor verzekert u een aantrekkelijke prijs, voor zowel verhuur met schipper als verhuur zonder schipper.  


Havens en activiteiten in Friesland

Overweegt u een motorjacht huren in Friesland? Dan heeft u een ruime keuze uit te bevaren wateren. Bovendien kunt u er fantastisch watersporten, mede door de vele evenementen en activiteiten die de provincie rijk is. In en rondom de Friese meren, treft u vele verschillende routes (maarliefst 7) langs de meest sfeervolle jachthavens. En deze infrastructuur is alleen maar meer gegroeid sinds de start van het Friese Meren Project in het jaar 2000. Friesland is in ieder geval niets voor niets een populair gebied om van te genieten vanaf het water.  De charme van Friesland kunt u vinden in de talloze dorpen, historische gebouwen, spectaculaire kerken, indrukwekkende musea en smalle grachten. De ¨Woudaaproute¨ is een populaire, omdat deze u precies dat brengt. De mooiste plekken om deze route te starten en een motorjacht huren zijn Heeg en Teherne. 


Maar ook Sneek mag zeker niet achterblijven. Beroemd om de zogenaamde Sneekweek die jaarlijks begin augustus wordt gehouden. Zeilwedstrijden in elke categorie die u maar kunt bedenken, schilderen die het toneel van het Sneekermeer en de Goëngarijpsterpoelen. Naast het zeilen, brengt deze week ook genoeg vertier voor in de latere uurtjes met zich mee. Een grote bootshow terwijl spetterend vuurwerk en de melodieën van verschillende muziek acts om u heen dansen. Een motorjacht huren in Sneek is de ideale manier dit spektakel vanaf het water mee te maken. Ook kunt u een motorjacht huren in Heerenveen, vlakbij Sneek. Ook Lemmer is een goede optie, echter is dit wel verder varen. 


Met een motorjacht maakt u uitgebreide tochten en komt u alles te weten over Friesland. Een populaire vaartocht is de Elfstedenroute, waarbij u deze beroemde schaatstocht over het water aflegt. U kunt daarbij een korte of lange route volgen. De Woudaaproute is een avontuurlijke vaarroute wanneer u met kinderen een motorjacht gaat huren in Friesland. De Heerenveenroute, tussen deze stad en het mooie dorp Akkrum is ook zeker een aanrader voor een meerdaagse vaartocht, net als de Friese Meren-route die u langs de mooiste plekjes van de provincie voert.


Het klimaat in Friesland

Als u op zoek bent naar de juiste datum om een motorjacht te huren in Friesland  moet u wel rekening houden met het klimaat. Door de nabijheid van de Noordzee heerst er in Friesland een gematigd zeeklimaat. Vooral de warme zomer in Friesland nodigt uit om een tochtje te maken met een motorjacht in deze prachtige regio. In de zomer is de gemiddelde temperatuur is 20 graden. Tijdens de maanden oktober-februari, veroorzaken moessons sterkte stormen. Tijdens deze maanden is het weer overigens ook erg onvoorspelbaar. Check dus altijd even buienradar of buienalarm! 


Hoe u Friesland kunt bereiken

Als u besluit een motorjacht te huren in Friesland moet u daar eerst zien te komen. Friesland is het makkelijkst  te bereiken met de auto via de A31 / N31, N32 en N355 uit Duitsland. Maar ook een reis met het openbaar vervoer is mogelijk. Met de trein kunt u bijvoorbeeld uitstappen in Leeuwarden.


Een motorjacht huren in Friesland met of zonder vaarbewijs

Een motorjacht huren in Friesland hoeft niet duur te zijn. In ons aanbod vindt u motorjachten voor een zeer schappelijke prijs per dag. Wilt u een motorjacht huren in Friesland maar hebt u geen vaarbewijs? Kies dan voor een exemplaar dat korter is dan 15 meter en niet harder gaat dan 20 kilometer per uur. Na een korte instructie vaart u zo weg met uw gezelschap. Vaart u toch liever met een kenner? Kies dan voor een van de motorjachten inclusief schipper.

Deze website gebruikt cookies, door hier te blijven aanvaardt u ons gebruik ervan. Lees meer over hun gebruik in ons privacybeleid. Meer informatie