Nieuw! Nu bij elke verhuur is de Nautal Garantie inbegrepen
Bootverhuur > Motorjachten > Nederland > Friesland

Motorjacht huren in Friesland

147 Boten

Motorjacht huren Friesland - Info

Wie denkt aan Friesland, denkt aan water: talloze meren en kanalen. Vanwege de rust, de nabijheid van de Waddenzee én de vele wateren zijn hier ook veel Watervogels te vinden. Een motorjacht huren in Friesland is de ideale manier om deze province met prachtig landschap te ontdekken. 

Havens en activiteiten in Friesland

Overweegt u een motorboot te huren in Friesland? Dan heeft u een ruime keuze uit te bevaren wateren. Bovendien kunt u er fantastisch watersporten, mede door de vele evenementen en activiteiten die de pronvincie rijk is. In en rondom de Friese meren, treft u vele verschillende routes (maarliefst 7) langs de meest sfeervolle jachthavens. En deze infrastructuur is alleen maar meer gegroeid sinds de start van het Friese Meren Project in het jaar 2000. Friesland is in ieder geval niets voor niets een populair gebied om van te genieten vanaf het water. 

De charme van Friesland kunt u vinden in de talloze dorpen, historische gebouwen, spectaculaire kerken, indrukwekkende musea en smalle grachten. De ¨Woudaaproute¨ is een populaire, omdat deze u precies dat brengt. De mooiste plekken om deze route te starten en een motorboot te huren zijn Heeg en Teherne

Maar ook Sneek mag zeker niet achterblijven. Beroemd om de zogenaamde Sneekweek die jaarlijks begin augustus wordt gehouden. Zeilwedstrijden in elke categorie die u maar kunt bedenken, schilderen die het toneel van het Sneekermeer en de Goëngarijpsterpoelen. Naast het zeilen, brengt deze week ook genoeg vertier voor in de latere uurtjes met zich mee. Een grote bootshow terwijl spetterend vuurwerk en de melodieën van verschillende muziek acts om u heen dansen. Een motorboot huren in Sneek is de ideale manier dit spektakel vanaf het water mee te maken. Ook kunt u een motorjacht huren in Heerenveen, vlakbij Sneek. Ook Lemmer is een goede optie, echter is dit wel verder varen. 

Klimaat

Als u op zoek bent naar de juiste datum om een motorjacht te huren in Friesland  moet u wel rekening houden met het klimaat. Door de nabijheid van de Noordzee heerst er in Friesland een gematigd zeeklimaat. Vooral de warme zomer in Friesland nodigt uit om een tochtje te maken met een motorjacht in deze prachtige regio. In de zomer is de gemiddelde temperatuur is 20 graden. Tijdens de maanden oktober-februari, veroorzaken moessons sterkte stormen. Tijdens deze maanden is het weer overigens ook erg onvoorspelbaar. Check dus altijd even buienradar of buienalarm! 

Vervoer

Als u besluit een motorjacht te huren in Friesland moet u daar eerst zien te komen. Friesland is het makkelijkst  te bereiken met de auto via de A31 / N31, N32 en N355 uit Duitsland. Maar ook een reis met het openbaar vervoer is mogelijk. Met de trein kunt u bijvoorbeeld uitstappen in Leeuwarden.

Klantbeoordelingen Friesland

55 reviews

Zie alle beoordelingen

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Nautal gebruik van cookies.
Door gebruik te blijven maken van onze website, gaat u akkoord met de cookies. Meer informatie.