Nieuw! Nu bij elke verhuur is de Nautal Garantie inbegrepen
Bootverhuur > Motorjachten > Nederland > Friesland

Motorjacht huren in Friesland

144 Motorjachtverhuur

Motorjacht huren in Friesland

Wie denkt aan Friesland, denkt aan water: talloze meren en kanalen. Vanwege de rust, de nabijheid van de Waddenzee én de vele wateren zijn hier ook veel Watervogels te vinden. Een motorjacht huren in Friesland is de ideale manier om deze provincie met prachtig landschap te ontdekken. 


Motorjachten in Friesland

Een motorjacht huren in Friesland is zeer populair bij zowel Nederlandse als internationale waterliefhebbers. Het is echter wel belangrijk dat u motorjachten in Friesland tijdig reserveert, voor zowel verhuur per dag als verhuur per uur. Hierdoor verzekert u een aantrekkelijke prijs, voor zowel verhuur met schipper als verhuur zonder schipper.  


Havens en activiteiten in Friesland

Overweegt u een motorjacht huren in Friesland? Dan heeft u een ruime keuze uit te bevaren wateren. Bovendien kunt u er fantastisch watersporten, mede door de vele evenementen en activiteiten die de provincie rijk is. In en rondom de Friese meren, treft u vele verschillende routes (maarliefst 7) langs de meest sfeervolle jachthavens. En deze infrastructuur is alleen maar meer gegroeid sinds de start van het Friese Meren Project in het jaar 2000. Friesland is in ieder geval niets voor niets een populair gebied om van te genieten vanaf het water. 

De charme van Friesland kunt u vinden in de talloze dorpen, historische gebouwen, spectaculaire kerken, indrukwekkende musea en smalle grachten. De ¨Woudaaproute¨ is een populaire, omdat deze u precies dat brengt. De mooiste plekken om deze route te starten en een motorjacht huren zijn Heeg en Teherne. 


Maar ook Sneek mag zeker niet achterblijven. Beroemd om de zogenaamde Sneekweek die jaarlijks begin augustus wordt gehouden. Zeilwedstrijden in elke categorie die u maar kunt bedenken, schilderen die het toneel van het Sneekermeer en de Goëngarijpsterpoelen. Naast het zeilen, brengt deze week ook genoeg vertier voor in de latere uurtjes met zich mee. Een grote bootshow terwijl spetterend vuurwerk en de melodieën van verschillende muziek acts om u heen dansen. Een motorjacht huren in Sneek is de ideale manier dit spektakel vanaf het water mee te maken. Ook kunt u een motorjacht huren in Heerenveen, vlakbij Sneek. Ook Lemmer is een goede optie, echter is dit wel verder varen. 


Het klimaat in Friesland

Als u op zoek bent naar de juiste datum om een motorjacht te huren in Friesland  moet u wel rekening houden met het klimaat. Door de nabijheid van de Noordzee heerst er in Friesland een gematigd zeeklimaat. Vooral de warme zomer in Friesland nodigt uit om een tochtje te maken met een motorjacht in deze prachtige regio. In de zomer is de gemiddelde temperatuur is 20 graden. Tijdens de maanden oktober-februari, veroorzaken moessons sterkte stormen. Tijdens deze maanden is het weer overigens ook erg onvoorspelbaar. Check dus altijd even buienradar of buienalarm! 


Hoe u Friesland kunt bereiken

Als u besluit een motorjacht te huren in Friesland moet u daar eerst zien te komen. Friesland is het makkelijkst  te bereiken met de auto via de A31 / N31, N32 en N355 uit Duitsland. Maar ook een reis met het openbaar vervoer is mogelijk. Met de trein kunt u bijvoorbeeld uitstappen in Leeuwarden.


Klantbeoordelingen Friesland

66 reviews

Zie alle beoordelingen

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Nautal gebruik van cookies.
Door gebruik te blijven maken van onze website, gaat u akkoord met de cookies. Meer informatie.