Bootverhuur > Motorjachten > Nederland

Motorjacht huren in Nederland

42757 reviews

Huur motorjacht Treffer 42 AK in Heerenveen, Nederlands, Friesland

Huur motorjacht Treffer 42 AK in Heerenveen, Nederlands, Friesland (2000)

Motorjacht Treffer 42 AK (2000) 12,50 m

Zonder schipper (bareboat)

3 cabines 2 badkamers 8 plaatsen 8 Slaapplaatsen Heerenveen, Nederlands (Friesland)
vanaf € 100 /dag
Bekijk boot
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen

Motorboot huren in Nederland 

Wilt u graag een motorboot huren in Nederland? Motorboten zijn onder de vele bootsoorten één van de meest gebruikte in Nederland. Ze lenen zich namelijk uitstekend voor de smalle en ondiepere wateren die Nederland kent. Vaar met een sloep door de grachten in de Randstedelijke gebieden, verken Het Groene Hart of maak een uitstapje richting de knusse Friese jachthavens. Is dat wat u in gedachte heeft? Dan is een motorboot huren in Nederland de juiste keuze. Nautal helpt u graag op weg. 

Vaargebieden bereikbaar met motorboot 

Alhoewel Nederland genoeg diepere wateren kent waar met grotere boten gevaren kan worden, zijn sommige plekken alleen bereikbaar met kleinere boten. Een motorboot is hierom perfect om bijvoorbeeld de ondiepere meren en kanalen van Friesland te bezoeken. Friesland, te vinden in het Noordoosten van Nederland, is de vierde grootste provincie maar ook de dunbevolkste. Historische gevels, oude gebouwen en smalle grachten zijn in Friesland niet ongewoon. Met meer dan 10.000 hectare aan wateroppervlakte en een totale oeverlengte van meer dan 650 kilometer brengt Friesland een eindeloos netwerk van rivieren, kanalen en meren. 
 
U kunt bijvoorbeeld een motorboot huren in Teherne, en vanuit daar het grootste aaneengesloten gebied aan binnenmeren binnenvaren. Bezoek bijvoorbeeld Sneek, of besluit een uitgebreidere route per motorboot door Friesland te nemen. Zo bestaat de Zuidwest-Frieslandroute bijvoorbeeld uit 80 kilometer die u zowel kunt verspreiden over een weekend of een hele week. Samen met u kijken we graag naar de beste optie voor u voor het huren van de geschikte motorboot. 
 
Naast uitgestrekte weilanden, polders en binnenmeren staat Nederland ook bekend om haar historische grachten. Ook voor het bezoeken van deze grachten is het huren van een motorboot een uitstekende optie. Ruil rustig Friesland om voor bedrijvig Rotterdam, Amsterdam of Utrecht. Vaar bijvoorbeeld op gelijke hoogte met terrasjes aan de Werf in Utrecht, of bekijk het Anne Frank huis in Amsterdam vanaf de waterkant. Maar deze oude steden in het Randstedelijk gebied van Nederland bieden ook talloze activiteiten voor een uitstapje van de boot af. Terrasjes, winkels, musea en groene parken staan u te wachten. Ook het Groene Hart is bij uitstek bereikbaar per motorboot. Tuf rustig door de moerasbossen of ga groter water op bij de Loosdrechtse Plassen of bijvoorbeeld de Vinkeveense Plassen.
 
Aan de hand van welke gebieden u wenst te bezoeken, hoeveel dagen u op pad wilt gaan, en in het licht van andere praktische wensen, stelt Nautal graag een plan voor u samen.
Deze website gebruikt cookies, door hier te blijven aanvaardt u ons gebruik ervan. Lees meer over hun gebruik in ons privacybeleid. Meer informatie