Bootverhuur > Motorjacht huren > Sneek

Motorjacht huren in Sneek

45001 reviews

De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
Huur motorjacht Valerie Vacance 1200 in Zoutepoel, Friesland

Prachtige Valerie wooboot

Motorjacht Valerie Vacance 1200 (2012) 12 m

Zonder schipper (bareboat)

2 cabines 2 badkamers 8 plaatsen 8 Slaapplaatsen Zoutepoel (Friesland)
vanaf € 163 /dag
Bekijk boot
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen

Motorboot huren in Sneek

Sneek, dé watersportstad van Nederland gelegen in Friesland met in de regio oneindig veel meren, rivieren en plassen om te genieten van uw bootvakantie in Sneek. Met de ene rivier of gracht makkelijker begaanbaar dan de ander, is een motorboot de ideale boot om alle wateren van Sneek de kunnen betreden! Al met al een prachtige locatie om een motorboot te huren.

Bezienswaardigheden in Sneek

Sneek is op vele manieren te beleven. U kunt een wandel of fietstocht doen, of bijvoorbeeld een motorboot huren om mee door de grachten te varen of het Sneekermeer op gaan. Met haar historische gebouwen en monumenten is deze stad een pareltje voor cultuurliefhebbers. Of wat dacht u van de bekende Waterpoort? Ook het uitgaansleven is zeer aantrekkelijk. Zo zijn er talloze restaurants, cafés, bruine kroegen en discotheken. Vooral in de zomer is het hier goed vertoeven door het aantal terrassen dat Sneek rijk is.

Het hele jaar door telt Sneek verschillende en afwisselende evenementen voor jong en oud. Zo is er onder andere de Sneekweek, maar ook de Springkussen Elfstedentocht, Swinging Sneek, Sneeker Dweildag, toeristische braderieën en mocht het ooit nog lang genoeg koud blijven, komt hier de Elfstedentocht ook langs! Wist u dat de Elfstedentocht ook per motorboot te doen is? 

Naast al deze culturele bezigheden en evenementen kunt u ook heerlijk shoppen in Sneek. Wist u dat deze stad bekend staat als de beste winkelstad boven de grote rivieren? Wanneer u van plan bent om te gaan varen in de buurt van Sneek, dan kunt u zeker het Sneekermeer niet overslaan. Het meer is een rijk en interessant natuurgebied en heerlijk voor een zeil- of vaartocht. Sneek is dus om meerdere reden de ideale plek om een motorboot te huren! 

Havens in Sneek

Diverse waterwegen, zoals de Swette, Geau, Houkesleat en de Frjentsjerter Feart verbinden Sneek met de rest van Fryslân. Er zijn maar liefst 13 jachthavens en 130 watersportbedrijven te vinden in deze stad. Twee daarvan zijn Zoutepoel en Watersportboulevard 't Ges. Deze watersportboulevard is ontstaan door het idee om het de watersporter makkelijker te maken. Langs de Houkesloot in Sneek is daarom een bedrijvenpark aangelegd, waar alle mogelijke watersportbedrijven bijeen zijn gebracht. U kunt hier dus overzichtelijk en dichtbij elkaar, alles vinden op watersportgebied. De diversiteit van bedrijven is zeer groot, mede doordat er maar liefst 50 bedrijven gevestigd zijn!

Ook de gemeente heeft haar steentje bijgedragen voor u. Zo strekken de gemeentelijke ligplaats voorzieningen zich uit vanaf de Somerrakpromenade, Klipperkade, Klipperkadehaven en de Sternstraat, langs de stadsgrachten (Bothniakade, Koopmansgracht, Harinxmakade, Rienck Bockemakade) naar de Kolk bij de Waterpoort en de Geeuwkade. Vrijwel alle ligplaatsen hier beschikken over walstroomvoorzieningen en u kunt gebruik maken van het draadloos internet. Ook heeft de gemeente gedacht aan ligplaatsen voor mindervaliden. Deze kunt u vinden op de Balthuskade naast de Lemmerbrug en heeft plaats voor het afmeren van een viertal boten. U kunt de sanitaire voorzieningen, zoals douches en toiletten, vinden op de Somerrakpromenade, Klipperkade/Pampuskade, Rienck Bockemakade en het Veemarktterrein. Al deze sanitaire voorzieningen zijn voorzien van een invalidentoilet. Watertappunten zijn aanwezig aan de Houkesleat, aan de Somerrak-promenade. Het havenkantoor van deze plekken is te vinden op de Somerrakpromenade.

Wanneer u trouwens inlogt op het draadloos netwerk, krijgt u via de toeristische website ‘Sneek is Meer’ allerlei informatie over bezienswaardigheden, musea, winkelen en restaurants, maar ook over fietstochten en de evenementen die op dat moment in Sneek plaatsvinden.

Hoe kom ik in Sneek?

Het centrum van Sneek is goed bereikbaar via weg en waterwegen, maar ook via het openbaar vervoer is het hier goed te doen. De stad ligt aan de A7 en is daarom makkelijk te bereiken met de auto. Wanneer u een motorboot huurt in Sneek is komen met het openbaar vervoer ook een zeer goede optie.
Deze website gebruikt cookies, door hier te blijven aanvaardt u ons gebruik ervan. Lees meer over hun gebruik in ons privacybeleid. Meer informatie