Bootverhuur > Rib huren > Ribs Italië > Ribs Gardameer

Rib huren aan het Gardameer

43934 reviews

Huur rib Mar-co 430 in Porto di Moniga del Garda, Gardameer

Huur rib Mar-co 430 in Porto di Moniga del Garda, Gardameer (2021)

Rib Mar-co 430 (2021) 4,30 m

Zonder schipper (bareboat)

5 plaatsen Porto di Moniga del Garda (Gardameer)
vanaf € 179 /dag
Bekijk boot

Huur een RIB aan het Gardameer

Het Gardameer, het grootste Italiaanse meer, is perfect om te genieten van een veilige vakantie. De praktische bruikbaarheid van de RIB samen met de veiligheid die het kan garanderen, maken het de meest comfortabele boot om de vele bezienswaardigheden langs het Gardameer te bereiken. Door een RIB te huren aan het Gardameer, heeft u de vrijheid om te gaan waar u wilt en de meest uiteenlopende activiteiten uit te proberen zonder afhankelijk te zijn van andere vervoermiddelen. Ontspanning en plezier zijn binnen handbereik!

Havens aan het Gardameer

Langs de oevers van het Gardameer zijn er veel dorpen met een eigen jachthaven, maar niet overal zult u een RIB kunnen huren. De belangrijkste haven waar u een RIB kunt huren, is de Lungolago Zanardelli, gelegen op een centraal punt van het meer van waaruit u kunt vertrekken naar de plaatsen die u wilt bezoeken.

Het klimaat aan het Gardameer

Hoewel het dicht bij de bergen van Noord-Italië ligt, zullen zon en warmte aan het Gardameer niet ontbreken. We raden u aan een RIB te huren tijdens de zomer, die loopt van mei tot september, waarbij u, indien mogelijk, het toerisme van de maanden juli en augustus vermijdt. De zomertemperaturen zijn een badplaats aan zee waardig: met een temperatuur tussen de 24 ºC en 32 ºC is zonnebaden een onweerstaanbare verleiding.

Waar te gaan en wat te zien aan het Gardameer

Het huren van een RIB rond het Gardameer opent eindeloze mogelijkheden voor plezier en ontspanning. Sirmione, Desenzano, Bardolino en alle andere magische dorpen die de kust van het meer bevolken, wachten erop om bezocht te worden.

Als u op zoek bent naar de Italiaanse cultuur, dan mag u Palazzo Bettoni, de Vittoriale degli Italiani d'd'Annunzio en de oude Romeinse overblijfselen van de Grotte di Catullo niet missen.

Sportieve activiteiten ter beschikking rondom het meer zijn: kitesurfen, waterskiën en windsurfen, maar ook klimmen en wandelen en mountainbiken voor als u liever uw voeten op de grond houdt. 

Handige informatie voor reizen rondom het Gardameer

Het Gardameer is centraal gelegen en gemakkelijk bereikbaar vanuit bijna alle steden in Noord-Italië. De grootste luchthavens bij het meer zijn Brescia-Montichiari, Verona-Villafranca en Bergamo-Orio al Serio.

Regionale en interregionale treinen zorgen ervoor dat u snel het merengebied kunt bereiken.
Deze website gebruikt cookies, door hier te blijven aanvaardt u ons gebruik ervan. Lees meer over hun gebruik in ons privacybeleid. Meer informatie