Nieuw! Nu bij elke verhuur is de Nautal Garantie inbegrepen
Bootverhuur > Ribs > Spanje > Girona

Rib huren in Girona

75 Ribverhuur

RIB huren in Girona 

Met een ideale mediterraan klimaat en een zachte zee biedt het gebied rondom Girona - de beroemde Costa Brava - de perfecte omstandigheden om een RIB te huren. Rotsachtige kusten uitgestrekt over maarliefst 220 kilometer afgewisseld met kleine baaien en pittoreske havenstadjes, dat is waar op up snelheid langs zult varen wanneer u met de wind in uw haren een RIB huurt in Girona

Havens en bezienswaardigheden in Girona

Girona ligt in het noordoosten van Catalonië en heeft vele geweldige attracties, waaronder de Santa Maria-kathedraal, waarschijnlijk het beroemdste monument in de provincie. Deze middeleeuwse hoofdstad van de gelijknamige provincie is daarom zeker het bezoeken waard. Wij verhuren RIB’s op verschillende locaties waarvandaan u zeer gemakkelijk Girona kan bereiken. Maar wat zeker niet mag ontbreken aan uw RIB verhuur in Girona, is het ontdekken van de prachtige kustlijn: de beroemde Costa Brava! 

Klimaat en weersomstandigheden in Girona

Het milde klimaat langs de Costa Brava maakt de bekende regio Catalonië tot een zeer populaire locatie om een RIB te huren. Vooral de maanden mei-oktober zijn ideaal voor een het huren van een RIB omdat het zelden regent en er op dit moment in Girona een verfrissende, zelder sterke wind waait. De gemiddelde temperatuur in deze maanden is 18-28 ° C en in combinatie met een zeer aangename watertemperatuur die kan oplopen tot  21 ° C , zorgt dit voor optimale omstandigheden om een RIB te huren in Girona. 

Vervoer

Reizen naar Girona is mogelijk vanaf alle Nederlandse luchthavens (Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven en Maastricht). Als alternatief is een reis via Barcelona mogelijk. Vanuit de Catalaanse hoofdstad kunt u gemakkelijk regionale treinen of bussen nemen naar Girona in 1 a 2 uur. Vraag direct bij uw boeking naar een transfer van de luchthaven naar de jachthaven. Veel charterbedrijven kunnen er een aanbieden.

Klantbeoordelingen Girona

37 reviews

Zie alle beoordelingen

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Nautal gebruik van cookies.
Door gebruik te blijven maken van onze website, gaat u akkoord met de cookies. Meer informatie.