RIB huren in Italië

Als een schiereiland, is Italië grotendeels omringd door water en, met een indrukwekkende kustlijn van ongeveer 7500 kilometer, biedt het de perfecte omstandigheden voor ontspannen tochten op een RIB. Ontdek de prachtige eilanden Sardinië en Sicilië en de vele fascinerende natuurlijke landschappen vanuit een ander perspectief. Huur een RIB in Italië en ga naar afgelegen baaien en paradijselijke stranden. Een bijzonder voordeel van de RIB is dat het gewicht veel lager is in vergelijking met conventionele boten. Als gevolg van het drijfvermogen van de luchtslangen, kunt u gemakkelijk over het water glijden, zelfs met sterkere golven, waardoor het risico van omslaan wordt vermeden. Leuke vakantieherinneringen en veel plezier in Italië zijn gegarandeerd!

Havens en bezienswaardigheden

Het huren van een RIB is vooral de moeite waard voor kleine uitstapjes met familie of vrienden. Een perfecte afwisseling voor elke Italiaanse vakantie, want er zijn zoveel prachtige plekken langs de kust die u het beste per boot in Italië kunt bereiken en verkennen.

Iedereen die een RIB op Sardinië huurt, heeft de mogelijkheid om unieke ervaringen te hebben. De kust van Sardinië heeft vele juwelen voor u in petto. We raden natuurliefhebbers met een RIB naar de 60 eilanden te varen: verweerde granieten rotsen die uitsteken uit de diepe blauwe wateren van de archipel van La Maddalena. Let echter op de beperkingen op sommige gebieden! Deze prachtige archipel staat bekend om zijn ongerepte stranden. Vanuit havens zoals Palau of Cala Gavetta bereikt u de mooiste eilanden van La Maddalena. Dit geldt ook voor Caprera, Santo Stefano, Spargi, Budelli, Santa Maria, Razzoli en de kleine eilanden Giardinelli, Mortorio, Chiesa en Spargiotto. Zoals u kunt zien, is de keuze erg groot!

Een RIB in La Spezia huren, is eveneens een uitstekend idee, want daar kunt u de zogenaamde Golf van de Dichters verkennen aan de Ligurische kust - een klein stukje van de hemel op aarde, dat vele bezoekers ieder jaar opnieuw fascineert. 

Of u nu naar het oosten gaat op Bocca di Magra of naar het westen gaat naar Porto Venere, er zijn talloze plaatsen om te bezoeken met uw RIB. Bezoek een van de vele kleine dorpjes in Ligurië zoals Lerici. Of maak een uitstapje naar de eilanden Palmaria, dat ligt aan de westelijke kant van de Golf van La Spezia, en de eilanden van Tino en Tinetto.

Vergeet niet om Cinque Terre, de eeuwenoude kustdorpen met hun kleurrijke huizen, te verkennen met uw RIB. Als u in het hoogseizoen een ligplaats krijgt, kunt u deze unieke juwelen bewonderen net voor de kust, niets is romantischer!

Klimaat en weersomstandigheden

Het Italiaanse klimaat is zeer divers en heel verschillend, afhankelijk van de regio. De verschillen zijn niet alleen voelbaar tussen het noorden en het zuiden van het land, maar ook tussen de Middellandse Zee en de Adriatische Zee. Niet te vergeten is het klimaat van de twee eilanden Sardinië en Sicilië, die beroemd zijn om hun uitzonderlijk mooie weer.

Vervoer

Italië ligt vrij centraal in het Middellandse Zeegebied en is gemakkelijk te bereiken via de lucht, het land of de waterweg. Als u uw vakantie in een van de grotere kuststeden van Italië wilt doorbrengen en van plan bent een RIB te huren, raden wij u aan om met het vliegtuig aan te komen. Belangrijke en internationale luchthavens zijn: Orio en Malpensa in Milaan, Fiumicino in Rome, Tessèra in Venetië, Capodichino in Napels, Fontanarossa in Catania en Borgo Panigale in Bologna.

Als u liever met de trein reist, kunt u een van de hogesnelheidstreinen nemen die alle grote Italiaanse steden met elkaar verbinden. Zoek gewoon naar Frecciabianca, Frecciargento of Frecciarossa.
Bootverhuur > Ribs > Italië

Rib huren in Italië

286 Ribverhuur

29833 reviews

De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Nautal gebruik van cookies.
Door gebruik te blijven maken van onze website, gaat u akkoord met de cookies. Meer informatie.