Een RIB huren in Kroatië 

Aangezien Kroatië omringd wordt door zoveel water, is één van de beste manieren om dit fantastische land te bezoeken per boot. Breng uw droomvakantie cruisend door over de kristalheldere wateren van de Adriatische kust. Een RIB huren in Kroatië is daarvoor ideaal. Een RIB (Rigid Inflatable Boat) absorbeert de impact van golven en stromingen meer dan andere boten. Om die reden staan RIBs garant voor soepele tochten, wat uw reis langs de prachtige Kroatische kust nog kalmer zal maken. 

Vaargebieden in Kroatië

We hebben vijf voorname gebieden voor een RIB huren in Kroatië. Dit zijn, van noord tot zuid:

Klimaat en Weersomstandigheden in Kroatië

Alhoewel er eigenlijk het hele jaar door gevaren kan worden, is het echte vaarseizoen van april tot oktober. De warmste maanden met 25ºC tot 30ºC zijn juli en augustus. Vaart u liever in iets koelere temperaturen en in minder drukte? Dan zijn de lente en herfst ook heerlijke periodes om te varen. Over het algemeen is de windkracht 3-4, in noordwestelijke richting. 

Vaarroutes in Kroatië

Het kan lastig zijn te bepalen waar u heen wilt. Daarom geven wij u hier een aantal ideeën over wat te doen en te zien op verschillende plekken. 

Kvarner Bay is één van de verstopte juwelen van Kroatië. Het is een prachtige vaarbestemming, zeker als u de kans heeft om dolfijnen te zien! Vergeleken met de grotere regio´s van Kroatië is hier minder toerisme. Ideale plek dus om de echte Kroatische cultuur te ontdekken. 

We raden u aan Zadar´s kust te bezoeken, waar je op het beroemde zee orgaan kan zitten terwijl u luistert naar de harmonieën gecreëerd door de golven. Er is ook een dansvloer die ´s nachts wanneer het donker is verlicht wordt door zonnepanelen. In Šibenik vindt u St James´Kathedraal en St. Michael´s Fort: vanaf hier zijn de uitzichten subliem! En als u van eilandhoppen houdt, dan zit u ook op de juiste plek. De Kornati eilanden zijn praktisch om de hoek. 

Er zijn ook veel eilanden te vinden vanaf het vasteland bij Trogir and Split, waaronder het beruchte eiland Hvar. De klim op het fort daar is zeker de moeite waard voor het uitzicht op de verschillende eilanden. Split zelf zit vol met barretjes, restaurants en winkels die zich verspreiden tussen de oude Venetiaanse ruïnes. 

Reistips voor Kroatië 

De belangrijkste vliegvelden van Kroatië zijn Zagreb (ZAG) in het binnenland, Split (SPU) en Dubrovnik (DBV). Tijdens het hoogseizoen zijn er ook regionale vluchten tussen de kleinere vliegvelden. Bussen in Kroatië kennen een betrouwbare en frequente dienstregeling, en heeft daarom onze voorkeur omdat veel plaatsen geen trein-, maar wel busstations hebben. 
Bootverhuur > Ribs > Kroatië

Rib huren in Kroatië

185 Ribverhuur

29438 reviews

De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Nautal gebruik van cookies.
Door gebruik te blijven maken van onze website, gaat u akkoord met de cookies. Meer informatie.