Huur een RIB op Mallorca

Op Mallorca kunt u een indrukwekkende uitgestrekte kustlijn en prachtige plaatsen verwachten die gemakkelijk en snel te bereiken zijn met een ribboot. Of u nu kiest voor een opwindend dagje uit met vrienden of een fan bent van watersporten zoals wakeboarden of waterskiën, een RIB kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Huur een RIB op Mallorca en geniet van een onvergelijkbaar goede tijd op het water en onbeperkt plezier. Een opmerkelijk voordeel van een RIB is dat het gewicht aanzienlijk kan worden verminderd in vergelijking met conventionele boten. Als gevolg kunt u gemakkelijk door de golven glijden, zelfs als het water ruw is, waardoor het risico van kapseizen wordt vermeden. Geweldige vakantieherinneringen en veel plezier zijn gegarandeerd met het huren van een RIB! 

Havens op Mallorca

Of u nu kiest voor een reis naar naar rustige baaien voor een picknick of toch liever kiest voor een tocht met meer dan 100 pk langs de kust van Mallorca - dit alles is mogelijk met een gehuurde RIB vanuit de vele havens van het eiland. Op de volgende plekken kunt u een RIB charteren op Mallorca:

Puerto de Palma
Port d'Andratx
Port de Pollença
Es Portitxol
Port de Soller
Porto Colom
Port Adriano
Port d'Alcudia
Kan Pastilla
Club Náutico Cala Gamba
etc.

Bezienswaardigheden en tips voor uw bootcharter op Mallorca

Als u besluit om met RIB de zuidelijke kust te bevaren, vindt u talloze baaien met stranden, veilige ankerplaatsen en perfect uitgeruste jachthavens.

In de baai van Palma strekt zich het 4 km lange strand Platja de Palma uit van Can Pastilla naar S'Arenal. Geniet van het uitzicht vanaf het water en begin uw dag in Can Pastilla voor een afwisselende afdaling. De jachthaven wordt gerund door de "Club Marítimo San Antonio de la Playa". Vlak bij de haven is er een hotspot voor kitesurfers. Op windstille dagen, pak een staande peddel en peddel naar het kleine eiland op Puro Beach.

In de Marina S'Arenal, gelegen in het oostelijke puntje van de baai van Palma, kunt u na uw reis op uw gecharterde Rib-boot direct in het nachtleven van Mallorca duiken. Zodra u de jachthaven verlaat, zit u precies in het midden van dit alles.

Ongeacht de haven die u kiest op Mallorca, huurt u een RIB, dan geniet u van het ongeëvenaarde gevoel van vrijheid terwijl u over de golven raast en de wind en het water op uw huid voelt.

Klimaat en weersomstandigheden op Mallorca

Dankzij het mediterrane klimaat is Mallorca eigenlijk het hele jaar door geopend. In het voor- en najaar kunt u een aangename 15 à 25 ° C verwachten. Al in april komen de zomerse temperaturen op en duren ze meestal tot oktober. In augustus, wanneer het zeewater het warmst is, kun u zwemmen of duiken in ongeveer 25 ° C warm water. De gemiddelde dagelijkse temperatuur is dan 30 ° C. De winters zijn kort en mild, maar het regent ook tijdens dit seizoen. De gemiddelde temperatuur in de winter is 12 ° C. Mallorca is een van de meest populaire gebieden in Europa en heeft meestal 300 dagen zon per jaar, waardoor het het hele jaar door geschikt is voor bootverhuur.

Aankomst op het eiland Mallorca

Elk type reis heeft zijn eigen charme. Als het weer goed is, kun u per vliegtuig Mallorca in vogelvlucht zien. Met de auto bent u vrij en kunt u bijvoorbeeld onderweg stoppen op een plek naar keuze. Met de boot, het meest traditionele vervoermiddel, kunt u genieten van de zonsopgang als u 's morgens aankomt. Voeg een zachte warme bries toe en de aankomst is perfect.

Voor de meeste bezoekers is het vliegtuig echter het beste en gemakkelijkste alternatief: vluchten naar Palma de Mallorca worden goedkoop aangeboden door veel luchtvaartmaatschappijen vanaf verschillende locaties in Nederland. Eenmaal aangekomen in Palma, kunt u gemakkelijk en goedkoop bussen nemen richting de verschillende steden van het eiland. 
Bootverhuur > Ribs > Spanje > Mallorca

Rib huren op Mallorca

86 Ribverhuur

35205 reviews

De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Nautal gebruik van cookies.
Door gebruik te blijven maken van onze website, gaat u akkoord met de cookies. Meer informatie.