Bootverhuur > Ribs > Spanje > Valencia

Rib huren in Valencia

42785 reviews

Huur rib Aquapro Genesis 46 in Playa Patacona, Valencia

Huur rib Aquapro Genesis 46 in Playa Patacona, Valencia (2010 opknapbeurt 2021)

Rib Aquapro Genesis 46 (2010, opknapbeurt 2021) 14,60 m

Zonder schipper (bareboat)

12 plaatsen Playa Patacona (Valencia)
vanaf € 605 /dag
Bekijk boot
Huur rib Zar Formenti FOR SEA ZAR 53 in Pobla Marina, Valencia

Huur rib Zar Formenti FOR SEA ZAR 53 in Pobla Marina, Valencia (2003 opknapbeurt 2020)

Rib Zar Formenti FOR SEA ZAR 53 (2003, opknapbeurt 2020) 5 m

Zonder schipper (bareboat)

10 plaatsen Pobla Marina (Valencia)
Prijs op aanvraag
Bekijk boot

RIB huren in Valencia

De uitgestrekte wateren rondom Valencia lenen zich uitstekend voor het huren van een RIB. Trotseer de golven en vaar op snelheid langs de prachtige zandstranden van deze historische stad. Ook vindt u hier veel faciliteiten voor watersport en prachtige stranden waar u uw RIB even kunt laten voor wat het is, om nóg meer avontuur te beleven.

Havens en bezienswaardigheden in Valencia

De kustlijn van Valencia is 25 kilometer lang, waarvan 19.5 km strand is. In tegenstelling tot de kleine baaien tussen de rotsen, die veel voorkomen in de Balearen en de Costa Brava, vindt u in Valencia kilometers lange zandstranden die u door de snelheid van een RIB met de wind in uw haren kunt verkennen. In de buurt van de stad raden wij u de stranden van La Malvarrosa en Levante aan, waar u zeker de overheerlijke paella moet proberen. In het zuiden vindt u het strand van El Saler, Albufera, Cullera, Gandia en het pittoreske Oliva, waar u van een onvergetelijke zonsondergang kunt genieten.

Klimaat en weersomstandigheden in Valencia

Valencia wordt gekenmerkt door een zacht, vochtig klimaat, veel zonuren en aangename temperaturen van maart tot oktober. De kust heeft geen bijzondere moeilijkheden en is daarom ook voor beginners erg geschikt. Kortom, door het huren van een RIB kunt u gedurende maarliefst 8 maanden genieten van prachtige vaartochten. 

Vervoer

Uit Nederland gaan er voldoende, betaalbare vluchten naar Valencia vanaf Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven. Alternatieve luchthavens zijn bijvoorbeeld Brussel en Dusseldorf. Een handige busservice, de aerobus, brengt u vanaf de luchthaven voor een zachte prijs naar het centrum van Valencia, dat slechts op 8 kilometer afstand ligt. Hierdoor kunt u dus zeer gemakkelijk op locatie komen waar u uw RIB heeft gehuurd voor een onvergetelijke vakantie! 
Deze website gebruikt cookies, door hier te blijven aanvaardt u ons gebruik ervan. Lees meer over hun gebruik in ons privacybeleid. Meer informatie