Sloep huren Friesland - Info

Een sloep huren in Friesland is ideaal om te talloze meren en kanalen te verkennen. Vanuit een sloepje tuft u bovendien gemakkelijk door smalle grachten en onder lage bruggen door. Ideaal dus om het prachtige Friese landschap van dichtbij mee te maken. 

Routes in Friesland

Als u overweegt een sloep te huren in Friesland, dan raden wij u aan de ¨Woudaaproute¨ te varen. Deze route zal u meenemen naar talloze sfeervolle dorpen, historische gebouwen, spectaculaire kerken, grachten en indrukwekkende musea. Deze route is overigens ook geschikt voor gezinnen met kinderen. 

Kortom, een boot huren in Friesland is ideaal om de historische charme van deze provincie te ontdekken. Vergeet ook zeker niet de zogenaamde Sneekweek te bezoeken, de jaarlijkse zeilwedstrijd die ieder jaar begin augustus plaatsvindt. 

Klimaat

Als u op zoek bent naar de juiste datum om een sloep te huren in Friesland  moet u wel rekening houden met het klimaat. Door de nabijheid van de Noordzee heerst er in Friesland een gematigd zeeklimaat. Vooral de warme zomer in Friesland nodigt uit om een tochtje te maken met een motorboot in deze prachtige regio. In de zomer is de gemiddelde temperatuur is 20 graden. Tijdens de maanden oktober-februari, veroorzaken moessons sterkte stormen. Tijdens deze maanden is het weer overigens ook erg onvoorspelbaar. Check dus altijd even buienradar of buienalarm! 

Vervoer

Als u besluit een sloep te huren in Friesland moet u daar eerst zien te komen. Friesland is het makkelijkst  te bereiken met de auto via de A31 / N31, N32 en N355 uit Duitsland. Maar ook een reis met het openbaar vervoer is mogelijk. Met de trein kunt u bijvoorbeeld uitstappen in Leeuwarden.

Bootverhuur > Sloepen > Nederland > Friesland

Sloep huren in Friesland

10 Visbootverhuur

36089 reviews

De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Nautal gebruik van cookies.
Door gebruik te blijven maken van onze website, gaat u akkoord met de cookies. Meer informatie.