Nieuw! Nu bij elke verhuur is de Nautal Garantie inbegrepen
Bootverhuur > Sloepen > Nederland > Noord-Holland

Sloep huren in Noord-Holland

9 Boten

Sloep huren in Noord-Holland 

Wilt u graag een sloep huren in Noord-Holland Dan kiest u voor één van de beste manieren om de mooiste steden van Nederland te bewonderen vanaf het water. U heeft het waarschijnlijk wel eens gezien. U loopt over de Oudegracht in Alkmaar, of de Keizersgracht in Amsterdam, en met mooi weer ziet u op het water talloze lage boten over het water en onder lage bruggen varen. Wilt u dat ook? Kies er dan voor een sloep te huren in Noord-Holland! 

Ontdek Nederland per sloep  

Een sloep huren in Noord-Holland is dé perfecte manier om via oude, smalle grachten en kanalen Nederlandse steden van binnenuit én vanaf het water te ontdekken. Huur bijvoorbeeld een sloep in Amsterdam en ontdek de Grachtengordel waar Amsterdam zo beroemd om is. Of ga iets ten zuiden van Amsterdam, huur een sloep in Uithoorn en vaar dwars door de Hollandse polders heen. Iets te vieren? Ook dan is een sloep de juiste keuze. Breng een koelkastje mee aan boord, zet de muziek aan, en vier uw feestje met tot wel 45 personen terwijl u over de Nederlandse grachten vaart. 

Weersomstandigheden in Noord-Holland

Ondanks het regenachtige imago van Nederland, regent het gemiddeld slechts 7.6% van de tijd. Het gematigde zeeklimaat in Nederland biedt de beste zeilomstandigheden van april tot en met november, met de warmste maand in Juli. De kustprovincies in het Westen en Noorden kennen doorgaans zachter weer dan de Oostelijke provincies, perfect dus om een sloepje te huren voor een uitstapje naar Noord-Holland! 

Klantbeoordelingen Noord-Holland

1 review

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Nautal gebruik van cookies.
Door gebruik te blijven maken van onze website, gaat u akkoord met de cookies. Meer informatie.