Nieuw! Nu bij elke verhuur is de Nautal Garantie inbegrepen

Alles over de verhuur van zeilboten op de Britse Maagdeneilanden 

De Britse Maagdeneilanden zijn samengesteld uit veel eilandjes en riffen en liggen in het noordelijke deel van het Caribisch gebied. Deze prachtige eilanden zijn altijd een ontmoetingsplaats geweest voor liefhebbers van zee en zeilen. Het is gemakkelijk te begrijpen waarom: verborgen baaien, dieren in het wild en zeeleven vormen samen magische omstandigheden. Deze archipel was ooit een toevluchtsoord voor piraten en hun schatten. Ondanks dat de eilanden Brits Brits grondgebied zijn wordt de Amerikaanse dollar als munt gebruikt. Het boek The Island of the Treasure van Robert Louis Stevenson is geïnspireerd door de Britse Maagdeneilanden.

Attracties in de Britse Maagdeneilanden

Als u van plan bent om in Tortola te varen, raden we een bezoek aan Apple Bay of Brewers Bay ten zeerste aan. Breng minstens een dag of twee door in Road Town en bezoek het Folklore Museum en de J.R. O'Neal Botanical Garden na een wandeling door de kleurrijke straten van deze prachtige stad. Peter Island is de perfecte plek voor een middagduik of een wandeling in een van de drie nationale parken.

Reisideeën zijn eindeloos. Ga naar Puerto Rico of plan een ongelooflijke Caribische zeilboottocht. Maar als u liever meer tijd wilt besteden aan het verkennen van de Britse Maagdeneilanden begrijpen we dat helemaal. Er zijn namelijk talloze stranden en baaien te verkennen!

Het klimaat op de Britse Maagdeneilanden

Deze zalige eilanden hebben het hele jaar door aangename temperaturen. In januari zijn de temperaturen warm, variërend tussen 20 ° C en 26 ° C. In augustus zijn de temperaturen nog warmer, vanaf bij 23 ° C tot 30 ° C.

Het regenseizoen is van augustus tot december en het droge seizoen is van januari tot april. Watertemperaturen zijn fantastisch en fluctueren tussen 26 ° C en 28 ° C.

Hoe u de Britse Maagdeneilanden kunt bereiken

Terrance B. Lettsome International Airport (EIS) op Beef Island (verbonden met Tortola) is de beste optie voor degenen die naar de Britse Maagdeneilanden vliegen. Er zijn ook een paar kleinere luchthavens op andere eilanden zoals Virgin Gorda en Anegada.

Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om naar de Britse Maagdeneilanden te varen vanaf een andere Caribische locatie!
Bootverhuur > Zeilboten > Caraïben > Britse Maagdeneilanden

Zeilboot huren in de Britse Maagdeneilanden

189 Zeilbootverhuur

25486 reviews

De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Nautal gebruik van cookies.
Door gebruik te blijven maken van onze website, gaat u akkoord met de cookies. Meer informatie.