Alles over de verhuur van zeilboten in de Caraïben

Een zeilparadijs, gecombineerd met rijke culturen, keukens en tradities. Het Caribisch gebied heeft prachtige stukjes kust waar u langs kunt zeilen met je vrienden en familie. Vaar langs de Britse Maagdeneilanden en anker in idyllische baaien waar u kunt stoppen voor een lunch of een cocktail op het strand. Ook kunt u snorkelen met de tropische vissen, schildpadden bekijken en zelfs een zwemmend varken tegenkomen! (Ja, we maken geen grapje!) Vaar met de wind in uw haren en bewonder een constant panoramisch uitzicht op de adembenemende natuur.

Vaargebieden in de Caraïben

Het huren van een zeilboot in het Caribisch gebied is een populaire keuze. U kunt zeilboten vinden in de volgende gebieden:

Klimaat in de Caraïben

Onze favoriete tijd van het jaar is de lente en de vroege zomer, oftewel de maanden maart tot en met juni. In deze periode staan de eilanden in bloei en zijn de omstandigheden om te varen perfect.

Ook zijn de Passaatwinden perfect in deze tijd van het jaar, hoewel Kerstmis en Thanksgiving ook populaire tijden van het jaar zijn om te zeilen.

We raden niet aan om te zeilen in augustus en september, want deze periode staat bekend als het orkaanseizoen waardoor verschillende gebieden niet veilig zijn.

Bootverhuur > Zeilboten > Caraïben

Zeilboot huren in de Caraïben

375 Zeilbootverhuur

34848 reviews

De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Nautal gebruik van cookies.
Door gebruik te blijven maken van onze website, gaat u akkoord met de cookies. Meer informatie.