Nieuw! Nu bij elke verhuur is de Nautal Garantie inbegrepen
Bootverhuur > Zeilboten > Corsica

Zeilboot huren op Corsica

90 Zeilbootverhuur

De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen

Zeilboot huren op Corsica

Elk jaar kiezen miljoenen toeristen ervoor hun vakantie in Corsica door te brengen. De schoonheid van de landschappen, het mediterrane klimaat, de gastronomie, de tradities, de uitzonderlijke ankerplaatsen en de paradijselijke stranden zijn allemaal factoren die dit prachtige eiland tot een droombestemming maken. Het huren van een zeilboot op Corsica is een unieke ervaring die u uw hele leven lang zult herinneren. U zult kunnen zeilen en genieten van de 1000 kilometer kustlijn die Corsica heeft.

Havens en bezienswaardigheden op Corsica

Om de verschillende landschappen en verschillende sferen van het eiland te ontdekken, is het huren van een zeilboot ideaal om zoveel mogelijk plaatsen van het eiland te kunnen bereiken. De rijkdom van de Corsicaanse natuur houdt nooit op. Van het zuidwesten tot het zuidoosten en via het noordwesten en het noordoosten kunt u zeilen en fantastische bestemmingen ontdekken zoals: Ile Rousse, Calvi, Scandola, Bonifacio, St. Florent, Roccapina, Figari en Bonifacio.

Om te zeilen en zijn vele bestemmingen te ontdekken, biedt Nautal een ruime keuze aan zeilboten in de havens van Tino Rossi en Charles Ornano d'Ajaccio.

Als u er tijd voor heeft, raden we u aan om de Middellandse Zee op te gaan en te gaan ankeren in Marseille en omgeving. Vele schatten zoals het Calanques National Park of Cassis Bay wachten op u.

Klimaat en weersomstandigheden op Corsica

Badend in het midden van de Middellandse Zee geniet Corsica het hele jaar door van optimale zonneschijn en relatief hoge temperaturen die in de zomer nooit onder de 25ºC komen. Dit is daarom een ideale periode voor het huren van een zeilboot

Meestal waaien winden uit het westen, zuidwesten en noordwesten. De wind van Corsica is talrijk en heeft verschillende namen, afhankelijk van hun richting. Onder hen: De libeccio: meestal gekenmerkt door een lichte stijging van de zeespiegel. De mistral: Klassieke wind van de Middellandse Zee. Tot slot, de maestralé: soms sterker in de zomer, en brengt regen in de winter

Vervoer

Als u vanuit Nederland reist, kunt u landen op een van de 4 luchthavens van Corsica om vervolgens aan boord te stappen van uw gehuurde zeilboot. Onder hen: De luchthaven Napoleon Bonaparte van Ajaccio, Luchthaven Poretta Bastia, Luchthaven Calvi Sainte-Catherine en de luchthaven Sud Corsica Figari.

Als u vanuit het vasteland van Frankrijk reist, kunt u uw zeilboot ook met de veerboot bereiken. Vele overtochten vinden dagelijks plaats vanuit Nice, Marseille en Toulon.
Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Nautal gebruik van cookies.
Door gebruik te blijven maken van onze website, gaat u akkoord met de cookies. Meer informatie.