Nieuw! Nu bij elke verhuur is de Nautal Garantie inbegrepen

Alles over zeilbootverhuur in Dubrovnik

Zeilsensatie in Europa en het culturele centrum van Kroatië, Dubrovnik staat bekend om zijn idyllische baaien en stranden, de nabijgelegen paradijselijke eilanden en de middeleeuwse stadsmuur die oude binnenstad omringt. Met zeilboot verhuur in Dubrovnik, kunt u het beste van beide werelden ervaren, zowel aan als buiten de kust. Ontdek alles wat Dubrovnik te bieden heeft, van leuke cafés met lokale delicatessen, naburige wijngaarden die door inheemse families worden beheerd, tot een stadsmuur van 1940 meter om te  bewandelen. Breng uw vaardagen door vitamine D en de frisse zeelucht van de Adriatische kust te absorberen.

Havens in Dubrovnik

Zowel in de haven van Dubrovnik als in ACI Marina Dubrovnik hebben wij zeilboot verhuur. De haven van Dubrovnik is de belangrijkste haven van de stad, met schepen variërend van superkleine tot uitgebreid grote cruiseschepen. ACI Marina Dubrovnik ligt verder landinwaarts aan de monding van de rivier de Ombla. Het heeft ongeveer 425 ligplaatsen en is het hele jaar geopend.

Weersomstandigheden in Dubrovnik

Het vaarseizoen begint meestal in april en eindigt in oktober. Er zijn af en toe buien in het voorjaar met koelere, maar aangename temperaturen. Juli en augustus zijn de warmste zomermaanden met temperatuurgemiddelden vanj 25 ° C tot 30 ° C. De wind waait in noordwestelijke richting, variërend van 5 tot 20 knopen. 'S middags kan het af en toe boven het gemiddelde uitkomen.

Ideeën voor Dubrovnik

Er zijn veel populaire zeilroutes aan de Adriatische kust in de buurt van Dubrovnik, met de Elaphiti-eilanden en nog veel meer intrigerende eilandjes. Dubrovnik zelf is een schatkamer van cultuur, gastronomie en middeleeuwse architectuur.

Er zijn talloze restaurants, bars en cafés waar u kunt genieten van lokale lekkernijen zoals zwarte risotto of lokale wijn van door familie beheerde wijngaarden. Het nachtleven is ook levendig in het centrum van de stad als u op zoek bent naar een avondje uit.
Het Fort Lovrijenac is 100% de moeite waard en huist ook het hele jaar door verschillende festivals, waaronder verschillende kunstevenementen in juli en augustus - een grote hit voor zowel de lokale bevolking als bezoekers.

Als u van architectuur houdt, kunt u verder gaan dan de oude stadsmuren te bewandelen. Bezoek het Prinselijk paleis en het Franciscaanse klooster, waar u een van de oudste apotheken van Europa zult aantreffen (gebouwd in 1317). Orlando's Zuil is een 600 jaar oud monument met een 8e eeuwse krijger en de legende van Dubrovnik.

Dubrovnik wordt elk jaar bezocht door vele reizigers, maar ook door fans van Game of Thrones die graag de omgeving bezoeken waar veel van de afleveringen van de beruchte tv-series zijn opgenomen. Niet te missen!

Reistips voor Dubrovnik

De luchthaven van Dubrovnik ligt op slechts 20 km afstand van het stadscentrum. Er zijn taxi- en busdiensten beschikbaar. Busshuttles worden beheerd door Atlas.
Bootverhuur > Zeilboten > Kroatië > Dubrovnik

Zeilboot huren in Dubrovnik

147 Zeilbootverhuur

27414 reviews

De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Nautal gebruik van cookies.
Door gebruik te blijven maken van onze website, gaat u akkoord met de cookies. Meer informatie.