Nieuw! Nu bij elke verhuur is de Nautal Garantie inbegrepen

Zeilboot huren op Elba

Het is tijd om na te denken over uw volgende vakantie; de meest perfecte, ontspannende en leuke denkbare. Als u de winter wilt weerstaan, kunt u uzelf verwennen wetende dat er een zeilboot op u wacht op het eiland Elba. De prachtige kristalheldere wateren van het eiland Elba zijn perfect om zeilend van te genieten, evenals van het ontdekken van droomstranden en romantische dorpjes.

Havens en bezienswaardigheden op Elba

Zeilboten hebben verdienen vaak de voorkeur van velen vanwege hun eenvoud en plezier tijdens het zeilen. U kunt een zeilboot huren op het eiland Elba zelf en langs de Toscaanse kust.

Havens aan de Toscaanse kust:

Marina di Scarlino
Marina Salivoli
Marina Punta Ala

Havens op het eiland:

Elbe
Portoferraio
Rio Marina

Met uw zeilboot kunt u de meest afgelegen hoeken van het eiland ontdekken, evenals de meest betoverende stranden die maar weinigen kunnen bereiken. Er zijn in feite vele baaien die bereikbaar zijn vanaf de zee, en uw zeilboot is ideaal om u naar totale ontspanning te leiden. Onze favorieten zijn Cotaccia, Campo lo Feno, Punta Nera langs de westelijke en oostelijke kusten. We raden andere stranden aan die alleen per boot bereikbaar zijn in de regio Calamita aan de Costa dei Gabbiani, waar u de stranden van de mijnen van Calamita, Cannello, Remaiolo en vele anderen zult vinden.

Zodra u uw gehuurde zeilboot heeft afgemeerd, raden wij u aan om rustig te wandelen door de smalle straatjes van karakteristieke dorpjes, zoals Rio Marina, Capoliveri en Porto Azzurro, of het middeleeuwse dorp Marciana.

Klimaat en weersomstandigheden 

Het eiland Elba geniet van een milde mediterraan klimaat en de nabijheid van de Middellandse Zee zorgt ervoor dat de temperaturen het hele jaar door aangenaam blijven. Zeilen op een zeilboot is het grootste deel van het jaar mogelijk, vooral tussen eind april en begin oktober.

De hoofdwind die uw zeilboot zal aandrijven, is de Sciroccot en brengt warmte en vochtigheid met zich mee. De zomertemperaturen liggen rond de 25º-26ºC.

Vervoer

Het eiland Elba is het hele jaar door gemakkelijk bereikbaar vanuit de haven van Piombino (Toscane) in slechts een uur met de veerboot. Eenmaal op het eiland kunt u reizen met de bus naar de haven waar u uw boot heeft gehuurd. 

Piombino is het makkelijkst te bereiken door vanuit Nederland te vliegen op de luchthaven van Pisa (PSA), waarvandaan het zo´n 1,5 uur reizen is met de trein naar de haven van Piombino en de oversteek te maken. 
Bootverhuur > Zeilboten > Elba

Zeilboot huren op Elba

131 Zeilbootverhuur

25486 reviews

De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Nautal gebruik van cookies.
Door gebruik te blijven maken van onze website, gaat u akkoord met de cookies. Meer informatie.