Alles over de verhuur van zeilboten in Griekenland

Als u op zoek bent naar een nieuw zeilavontuur voor de zomer, kijk dan niet verder en huur een zeilboot in Griekenland. Met uiteenlopende windomstandigheden is Griekenland een fantastische zeillocatie voor om al uw vaardigheden uit te testen. Beginners die hun vaartechniek willen verbeteren kunnen hebben genoeg mogelijkheden in de Saronische Golf en rondom de Ionische eilanden dat door de kust van het vasteland een stuk rustiger is. Ervaren zeilers kunnen op zoek gaan naar avontuur in de Cycladen en de Dodekanesos, terwijl ze tegelijkertijd de spectaculaire zandstranden langs deze paradijselijke eilanden ontdekken. Voor ieder wat wils!

Een zeilboot huren in Griekenland

U kunt praktisch overal in Griekenland een zeilboot bij ons huren.

Onze belangrijkste jachthaven in Athene is Marina Kalamaki.

We verhuren ook zeilboten in de Sporaden, de Cycladen, de Dodekanesos, de Ionische eilanden en in de Saronische Golf.

U hoeft zich geen zorgen te maken over de liggeld in Griekenland! U hoeft zelden te betalen om aan te meren en mochten de lokale autoriteiten geld vragen voor het aanmeren, is het meestal ongeveer € 20.

Het klimaat en omstandigheden op het water in Griekenland

De windomstandigheden in Griekenland kunnen variëren. De meltemi-wind is de meest aanwezige zomerwind die rond juni begint en in juli en augustus het sterkst is.

In de Saronische Golf lopen windkrachten uiteen van kracht 4 tot 6. Rond de Ionische eilanden is de wind iets lichter met windkrachten tussen de 2 en 5. Houd er wel rekening mee dat de windkracht in Ionische eilanden verschilt per gebied.

Rond de archipel eilanden zoals de Cycladen blaast de Meltemi met een windkracht van 5 tot 6 en af en toe een piek van 7 tot 8. Iets verder naar het oosten hebben de Dodekanesos-eilanden windkrachten van 4 tot 6 en soms 7.

De mooiste routes in Griekenland

Als u op zoek bent naar avontuur op het land, dan hebben eilanden zoals Santorini een een prachtig landschap om te verkennen. De vulkanische grond van het eiland zorgt ervoor dat er veel wijngaarden en wijnhuizen te vinden zijn die u kunt bezoeken om de lokale Griekse wijn te proberen!

Als Athene in je reisplan is geïntegreerd is er veel om naar uit te kijken! Geniet van ieder museum en bewonder ook het Parthenon en de Akropolis. Het centrum van Athene heeft genoeg bezigheden voor een avond met hippe bars en edgy cafés die heerlijk eten en drinken serveren.

Zoek een strandparadijs tussen in de Dodekanesos, de Ionische eilanden of de noordkust van Griekenland in Macedonië.
Bootverhuur > Zeilboten > Griekenland

Zeilboot huren in Griekenland

3157 Zeilbootverhuur

36114 reviews

De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Nautal gebruik van cookies.
Door gebruik te blijven maken van onze website, gaat u akkoord met de cookies. Meer informatie.