Zeilboot huren in Italië

Italië, land van heiligen en zeelieden! Maar ook voor toeristen van over de hele wereld, artiesten, uitvinders, koks en atleten! Italië is altijd al een fantastische plek geweest vol met schatten en diversiteit. Veel van deze schatten zijn beroemd over de hele wereld, terwijl andere verborgen zijn en wachten om ontdekt te worden door u. Verken de vele mooie en ruige plaatsen langs de Italiaanse kust, die vaak alleen bereikbaar zijn per water. Huur een zeilboot in Italië en geniet van een spectaculair uitzicht! Iedereen die kiest voor een zeilboot, kiest altijd voor een van de meest natuurlijke en avontuurlijke manieren van reizen. 

Havens en bezienswaardigheden

Voor zeilers die op zoek zijn naar een vakantie vol met ontdekkingen en onbeperkte vrijheid, is Italië de perfecte keuze. Profiteer van de constante wind om de vele verborgen plaatsen te verkennen die vaak alleen vanaf het water toegankelijk zijn.

Toscane is zeker een van de meest populaire bestemmingen onder zeilers. Het gebied wordt vaak aangedreven door zeilboten, voornamelijk vanwege de Toscaanse archipel en het eiland Elba. Een waar paradijs voor wie op zoek is naar afgelegen baaien en prachtige stranden.

Naast het op een na grootste eiland in de Middellandse Zee, Sardinië, is Sicilië een andere droombestemming waarvan u langs de kust met uw zeilboot zou moeten varen. Geniet van de culturele rijkdom en fenomenale regionale gastronomie die deze plek zo uniek maken. Op slechts een steenworp afstand liggen de Eolische eilanden, die ook veel te bieden hebben. De eilanden zijn van vulkanische oorsprong en zijn in 2000 door de UNESCO uitgeroepen tot werelderfgoed.

Klimaat en weersomstandigheden in Italië

Typerend voor Italië is de grote klimatologische diversiteit en de bijbehorende verschillende temperaturen. De verschillen zijn niet alleen tussen de noord-zuid-kloof van het land, maar variëren ook tussen de Tyrrheense en de Adriatische kust. Kortom, het gematigde klimaat van het schiereiland biedt uitstekende omstandigheden voor uw zeiltocht. Vooral het centrum en de eilanden zijn ideaal voor degenen die besluiten hun vakantie op een boot door te brengen. Veel zon en mooi weer domineren het grootste deel van het jaar. Bovendien gaan zeilboten en catamarans gepaard met constante wind: de Mistral en de Grecale brengen uw zeilboot naar uw bestemming!

Vervoer

Het is meestal geen grote onderneming om naar uw startpunt te gaan of naar de haven waar u uw zeiltocht in Italië begint. Italië heeft het voordeel dat het relatief gemakkelijk is om uw bestemming te bereiken door de lucht of over land. Als u liever met de trein aankomt, brengt de Frecce di Trenitalia u comfortabel naar de belangrijkste Italiaanse steden. Als u liever vliegt, zijn de luchthavens van Rome-Fiumicino, Milano-Linate, Napels-Capodichino en Catania-Fontanarossa zeker goede opties voor u.
Bootverhuur > Zeilboten > Italië

Zeilboot huren in Italië

1198 Zeilbootverhuur

29833 reviews

De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Nautal gebruik van cookies.
Door gebruik te blijven maken van onze website, gaat u akkoord met de cookies. Meer informatie.