Nieuw! Nu bij elke verhuur is de Nautal Garantie inbegrepen

Zeilboot huren op Menorca 

Door het prettige klimaat en de aanwezige winden is een zeilboot huren op Menorca een favoriete keuze voor velen. De beperkte oppervlakte van Menorca, 701 km2, is bovendien ideaal voor een prachtige zeiltocht om het eiland heen. Voel de wind in uw haren en de zeilen en ervaar deze magische plek vol kalmte en rust. Huur een zeilboot op Menorca en ontdek eindeloze baaien en paradijselijke schoonheid. 

Havens en bezienswaardigheden op Menorca 

Wij raden u aan met uw zeilboot een tocht te maken om het eiland heen, waarbij u in ieder geval niet de kans mist te ankeren net vóór de haven van Maó. Deze haven ligt aan de oostkust van Menorca en is één van de grootste natuurlijke havens ter wereld! Wij garanderen u een prachtig uitzicht.

Voor een wat meer intieme sfeer brengt u een bezoekje aan het vissersdorpje Fornells, ten noorden van Menorca. Vergeet hier ook niet de lokale specialiteit te proeven, de stoofpot van Langosta! Het zal in ieder geval gemakkelijk zijn uw smaakpapillen te strelen dankzij de gastronomie van Menorca. Islamitische, Franse, Middeleeuwse en Catalaanse inspiratie dragen bij aan het succes van de Menorcaanse keuken. Om een voorbeeld te noemen: Gin Xoriguer is een van de meest karakteristieke likeuren van het eiland waarmee een van de essentiële drankjes in de zomer wordt bereid, La Pomada

Waar u ook gaat, zeker rondom de haven van Ciutadella in het westen van het eiland, houd rekening met de getijden en de winden. In dit gebied kunt u de rissagues treffen - getijden die plotselinge stijgingen en dalingen van de zeespiegel veroorzaken in een zeer korte tijd. 

Klimaat en weersomstandigheden 

Een bezoek aan Menorca is een garantie voor ontspanning met een typisch mediterraan klimaat met gemiddelde jaartemperaturen van 16,7 °.

Zoals al eerder genoemd zijn belangrijke aspect van het weer op en rondom Menorca de winden en getijden. Houd bijvoorbeeld rekening met de uit het noorden waaiende Tramontana: een meestal persistente, koude, droge en sterke wind. Wanneer u een zeilboot huurt, is het altijd goed om rekening te houden met de winden die waaien om een rustig verblijf te kunnen garanderen. 

Vervoer

Alhoewel Menorca een klein eiland is, is het dankzij het toerisme goed verbonden met belangrijke steden in Europa. De makkelijkste manier is per vliegtuig naar het lokale vliegveld van Menorca, op slechts 4,5 kilometer van Mahón. Toch raden wij u ook aan om uw zeilboot verhuur te combineren met het huren van een auto. Denk bijvoorbeeld eens aan het maken van een boottocht vanaf het Spaanse vasteland naar Menorca, en rijdt zo zelf naar de locatie waar u uw zeilboot heeft geboekt! 
Bootverhuur > Zeilboten > Spanje > Menorca

Zeilboot huren op Menorca

39 Zeilbootverhuur

25486 reviews

De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Nautal gebruik van cookies.
Door gebruik te blijven maken van onze website, gaat u akkoord met de cookies. Meer informatie.