Nieuw! Nu bij elke verhuur is de Nautal Garantie inbegrepen
Bootverhuur > Zeilboten > Italië > Sardinië

Zeilboot huren in Sardinië

321 Zeilbootverhuur

Huur een zeilboot op Sardinië

Geniet van beschermde zeegebieden op een duurzame manier. Een dag op Sardinië staat in het teken van krachtige winden, droomstranden voor de kust, voor anker gaan en genieten van de zonsondergang. Wanneer u besluit om een zeilboot in Sardinië te huren heeft u ontelbare mogelijkheden. Wacht niet langer met reserveren als u wilt genieten van het op een na grootste eiland in de Middellandse Zee met een gehuurde zeilboot.

Waar u kunt zeilen op Sardinië

De havens op Sardinië zijn talrijk en heel verschillend van elkaar. U kunt grote en goed uitgeruste jachthavens vinden in de beroemdste steden zoals Porto Cervo en Porto Rotondo. Ook zijn er kleinere jachthavens die beheerd worden door lokale vissers. Gelukkig is de zeilboot een boot die zich gemakkelijk aanpast aan situaties en zal het niet moeilijk zijn om een rustige baai te vinden waar u de nacht kunt doorbrengen. 

Het klimaat in Sardinië

Het Mediterrane klimaat domineert op Sardinië. Dit betekent het grootste deel van het jaar zon, hitte en weinig regen. De periode van mei tot oktober biedt de beste omstandigheden voor zeilen, ook al zal het iets drukker zijn. Als u de voorkeur geeft aan lagere temperaturen maar meer rust, dan zijn lente en herfst iets voor u. De wind is een onderscheidend kenmerk van Sardinië. De Mistral of de Scirocco kunnen met grote kracht waaien, waardoor de zee een echte uitdaging is voor liefhebbers van zeilen. Vooral in het noorden, in de buurt van de Straat van Bocche di Bonifacio, veroorzaken luchtstromen uit verschillende richtingen intense fenomenen die minder ervaren zeilers in de moeilijkheden kunnen brengen en uiteraard meer plezier bieden voor ervaren zeilers!

Klantbeoordelingen Sardinië

26 reviews

Zie alle beoordelingen

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Nautal gebruik van cookies.
Door gebruik te blijven maken van onze website, gaat u akkoord met de cookies. Meer informatie.