Boten en jachten gemakkelijk en goedkoop huren

Zeilboot huren in Zeeland

1-20 van 55

Reviews van andere klanten

9 reviews

 • Overnachtingen op de eilandjes op het Veerse meer is schitterend. zeehonden spotten op de zandbanken van de Oosterschelde. zeilen tussen de zeeschepen op de Westerschelde. Bezoekje op de museumwerf in Arnemuiden.

  Jeroen P. huurde een Jeanneau SUN 2500

  Gepubliceerd 7 mei 2017

Klantbeoordelingen Zeeland

9 reviews

 • Overnachtingen op de eilandjes op het Veerse meer is schitterend. zeehonden spotten op de zandbanken van de Oosterschelde. zeilen tussen de zeeschepen op de Westerschelde. Bezoekje op de museumwerf in Arnemuiden.
  Evaluatie

  huurde een Jeanneau SUN 2500

  Gepubliceerd 7 mei 2017

 • Grevelingen en Osterschelde zijn zeer leuk. Vele marienes en leuke plekken om te bezoeken. Grevelingen en Osterschelde zijn zeer leuk. Vele marienes en leuke plekken om te bezoeken.
  Evaluatie

  huurde een Bavaria Yachtbau 30 Cruiser

  Gepubliceerd 14 aug. 2017

 • BBQ, kampvuur en overnacht op het eilandje Ossehoek in het Grevelingenmeer, goed bevaarbaar voor boten van 185 diep!
  Evaluatie

  huurde een Beneteau Oceanis 343

  Gepubliceerd 20 aug. 2017

 • Middelburg is erg leuk!
  Evaluatie

  huurde een Beneteau Oceanis 34

  Gepubliceerd 8 aug. 2017

 • Er is geen commentaar gegeven
  Evaluatie

  huurde een Jeanneau SUN 2500

  Gepubliceerd 5 okt. 2017

Zie alle beoordelingen

Zeilboot huren in Zeeland

De onregelmatige kustlijnen in Zeeland maken het een prachtig gebied om te zeilen. Zeeland is prachtig landinwaarts te verkennen vanaf zee. Een zeilboot huren in Zeeland betekent dat u kunt ontspannen en genieten op de Zeeuwse wateren. Laat u adviseren door onze experts in bootverhuur in Zeeland en boek uw volgende zeilvakantie in één van de mooie havensteden van Zeeland.

Zeilen in Zeeland

Zowel voor de beginnende als de meer ervaren zeiler, biedt Zeeland verscheidene opties. Besluit u bijvoorbeeld het avontuur op te zoeken, zeil dan de Oosterschelde, Westerschelde en Noordzee op. Maar ook rustiger vaarwater is te vinden, bijvoorbeeld in Cadzand of Sint Annaland. Ook het Veerse Meer mag niet achterblijven. Maar waar u zich ook bevindt, verspreid door Zeeland zijn talloze stranden, pittoreske dorpjes en steden te vinden. Met name de zomermaanden lenen zich uitstekend om een zeiltochtje te maken! 

Zeeuwse wateren

Op zoet en zout water zeilen? Ook daar hoeft u in Zeeland niet tussen te kiezen. Een voorbeeld hiervan is het Veerse Meer, een brakwatermeer, ontstaan door afdamming van het Veerse Gat in het kader van Deltawerken. Ondertussen kunt u aanmeren in gezellige havenplaatsjes zoals Yerseke, Terneuzen en Bruinisse. Of bezoek Vlissingen! Vergeet ook niet goed rond te kijken wanneer u rondom het Veerse Meer. Hier kunt u het Zuiderzeekrabbetje, de trompetkalkkokerworm en het palingbrood vinden! 
De Zeeuwse wateren staan garant voor een uitdagende zeiltocht door de getijden, stromingen (de Oosterschelde) en over het algemeen meer zeil-verkeer. Maar zoals al eerder vernoemd, ook de rust is op te zoeken. Zeil bijvoorbeeld richting de afgesloten zeearmen, en wie weet spot u hier wel zeehonden en bruinvissen! Bezoek Middelburg, of overnacht op één van de eilandjes op het Veerse meer. Maar ook Grevelingen aan het Grevelingenmeer is een echte aanrader voor het bezoeken van kleine eilandjes. Door de verscheidenheid aan wateren, is een zeilboot huren in Zeeland een goede optie voor iedere zeiler. 

Klimaat

Als u op zoek bent naar de juiste datum om een zeilboot te huren in Zeeland  moet u wel rekening houden met het klimaat. Door de nabijheid van de Noordzee heerst er in Zeeland een gematigd zeeklimaat. Het is vooral de zomer in Zeeland die uitnodigt om een zeiltocht te maken in deze zuidelijke Nederlandse regio. In de zomer is de gemiddelde temperatuur is 20 graden. Tijdens de maanden oktober-februari, veroorzaken moessons sterkte stormen. Tijdens deze maanden is het weer overigens ook erg onvoorspelbaar. Check dus altijd even buienradar of buienalarm! 
Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Nautal gebruik van cookies.
Door gebruik te blijven maken van onze website, gaat u akkoord met de cookies. Meer informatie.