Nieuw! Nu bij elke verhuur is de Nautal Garantie inbegrepen
Bootverhuur > Zeilschepen > Corsica

Zeilschip huren op Corsica

2 Guletverhuur

Zeilschip huren op Corsica 

Genesteld in het midden van de Middellandse Zee, biedt Corsica een oase van rust. De geschiedenis, gastronomie, adembenemende landschappen en hemelse stranden trekken elk jaar miljoenen toeristen. Als u op een originele manier het eiland van schoonheid met familie of vrienden wilt bezoeken, is het huren van een zeilschip op Corsica de ideale oplossing. 

Havens en bezienswaardigheden op Corsica

Corsica is een echte parel die u gemakkelijk kunt ontdekken op een zeilschip. De kreken van Piana, het natuurreservaat van Scandola, Porto-Vecchio en Bonifacio zijn allemaal bestemmingen die u aan boord van uw zeilschip kunt bereiken en zult ontdekken.

U kunt uw zeilschip huren in de volgende havens: de haven van Bonifacio en de haven Tino Rossi.

Klimaat en weersomstandigheden op Corsica

Corsica geniet het hele jaar door van maximale zonneschijn en warme temperaturen in de zomer. De winters zijn milder maar nog steeds relatief aangenaam.

Vervoer

Als u vanuit Nederland reist, kunt u uw zeilschip op Corsica per vliegtuig bereiken. Corsica heeft verschillende luchthavens, waaronder Ajaccio en Bastia.

Als u vanuit Frankrijk reist, zult je veel veerboten vinden in de steden Marseille, Nice en Toulon die u in een prachtige tocht naar het eiland zullen brengen. 
Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Nautal gebruik van cookies.
Door gebruik te blijven maken van onze website, gaat u akkoord met de cookies. Meer informatie.