Nieuw! Nu bij elke verhuur is de Nautal Garantie inbegrepen
Bootverhuur > Zeilschepen > Kroatië > Dubrovnik

Zeilschip huren in Dubrovnik

8 Guletverhuur

Alles over zeilschip verhuur in Dubrovnik

Breng uw zomervakantie door met zeiljachtverhuur in Dubrovnik met uw familie en vrienden voor de ultieme zeiltocht van uw leven. De schoonheid van het maken van een zeiltocht voor een weekend, week of twee weken, is de flexibiliteit waarmee u de keuze heeft te gaan en staan waar u maar wilt. Met de beroemde oude binnenstad van Dubrovnik en de nabijgelegen hemelse eilanden, is het niet moeilijk te begrijpen waarom dit zo'n verleidelijke plek is voor zeiljachtverhuur. 

Havens in Dubrovnik

Al het zeiljacht verhuur is gevestigd in de haven van Dubrovnik, de enige haven van Dubrovnik en de belangrijkste vorm van scheepvaart toegang. Maar er is ook een jachthaven verder landinwaarts. Hier vindt u alle vereiste diensten en voorzieningen die u nodig heeft voor uw zeiljacht verhuur

Weersomstandigheden in Dubrovnik

De wind aan de Adriatische Zee is over het algemeen mild in de zomer. De windkracht varieert tussen 5 - 20 knopen, meestal in noordwestelijke richting.

Zeil Kroatië van april tot oktober en u zult ongetwijfeld eindeloos veel zon en aangename temperaturen ervaren. Juli en augustus zijn de warmste maanden, met gemiddeld 25 ° C tot 30 ° C.

Ideeën voor Dubrovnik

De mogelijkheden zijn echt eindeloos als het gaat om activiteiten, maar laten ons u een een handje helpen. 
Lokale delicatessen om uit te proberen zijn de beroemde zwarte risotto, heerlijke visgerechten en romige groentesoepen. Er zijn ook veel lokale wijngaarden in de omgeving, dus geniet van een glas of twee, of ga voor een complete wijnproeverij! Liefhebbers van architectuur, bezoek: het Franciscaner klooster met een van de oudste apotheken van Europa (1317), de zuil van Orlando en het paleis van de prins. Natuurlijk is het ook de moeite waard om de 1940 meter van de oude stadsmuur te bewandelen voor een spectaculair uitzicht op de kust. Dubrovnik is ook beroemd als het toneel voor de serie Game of Thrones, en wordt bezocht door fans van over de hele wereld.

Reistips voor Dubrovnik

Taxi's en pendelbussen rijden tussen Dubrovnik Airport (DBV) en het centrum. De afstand is ongeveer 20 kilometer.
Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Nautal gebruik van cookies.
Door gebruik te blijven maken van onze website, gaat u akkoord met de cookies. Meer informatie.