Nieuw! Nu bij elke verhuur is de Nautal Garantie inbegrepen
Bootverhuur > Zeilschepen > Italië

Zeilschip huren in Italië

46 Guletverhuur

De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen

Zeilschip huren in Italië

Een zeilschip of gulet is een traditionele houten boot van oosterse oorsprong en symboliseert avontuur op volle zee. Dus wat is er mooier dan langs de droomkusten van Italië te varen tijdens een privécruise op een elegant zeilschip? Waar u ook aanlegt, u zult in het oog springen met uw gehuurde zeilschip. Huur een zeilschip in Italië en ga op een zeiltocht met uw familie, vrienden of collega´s. De lange schepen zijn ideaal voor een heel bijzonder privé- of bedrijfsevenement. Of u nu een bruiloft, een verjaardag, een zomerfeest of een teambuildingworkshop plant, een zeilschip biedt veel ruimte. Geniet van de tijd aan boord en ervaar dit speciale gevoel van even terug in de tijd te zijn.
Havens en bezienswaardigheden
Het huren van een zeilschip is een heel bijzondere ervaring die iedereen één keer in zijn leven meegemaakt moet hebben. Omdat het een boot van Turkse oorsprong is, gebouwd in zijn tijd om te vissen, is hij groot en robuust. Nieuwere zeilschepen nemen het oorspronkelijke idee van de Turkse houten boot en rusten het uit met vele comfortabele extra's. De meeste zeilschepen zijn te zien op de zeeën van Turkije en Griekenland, maar ook in het mooie Italië kunt u een traditioneel zeilschip huren. In Sicilië kunt u eenvoudig uw zeilschip huren en fantastische plaatsen bezoeken zoals de Eolische eilanden! Vanaf het dek van uw zeilschip kunt u de mysterieuze vulkanen Stromboli en Vulcano bewonderen! Ervaar een echte avontuurlijke vakantie tijdens uw cruise op een zeilschip in Italië. 
Klimaat en weersomstandigheden
Het klimaat en de weersomstandigheden in Italië zijn erg afhankelijk van waar u bent met uw zeilschip. U vindt de beste weersomstandigheden voor uw reis op een zeilschip in Midden- en Zuid-Italië. De beste tijd om met een groot schip te zeilen en de fantastische eilanden van Italië te ontdekken, zijn de maanden mei tot oktober. Sicilië en Sardinië bieden u lange, warme en droge zomers, waardoor ze een populaire vakantiebestemming zijn voor bootliefhebbers. De gemiddelde temperatuur in de zomer in centraal Italië zijn 26 ° C tot 28 ° C, terwijl de temperatuur in Calabrië en de eilanden met ongeveer 30 ° C ideaal zijn voor alle zonaanbidders!

Vervoer

Italië is een van de meest populaire bestemmingen voor Europese toeristen en is meestal gemakkelijk toegankelijk vanuit heel Europa. Iedereen die van plan is om met de trein naar het beginpunt te reizen, kunnen gemakkelijk gebruik maken van de Italiaanse hogesnelheidstrein, Le Frecce. Daarnaast zijn in Italië meer dan genoeg vliegvelden - altijd wel eentje in de buurt van de bestemming waar u uw zeilschip heeft gehuurd. 
Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Nautal gebruik van cookies.
Door gebruik te blijven maken van onze website, gaat u akkoord met de cookies. Meer informatie.