Een zeilschip huren in Kroatië 

Waar kunt u beter een zeilschip huren met uw familie en vrienden dan aan de sensationele Adriatische kust van Kroatië? Met meer dan 1000 sublieme eilanden en bijna 2000 kilometer aan kustlijn, is dit Oost-Europese land de rage waard. Breng uw dagen door terwijl u cruist door de kristalheldere wateren, terwijl u gezelschap wordt gehouden door uw dierbaren. Experimenteer met de Kroatische keuken, specialiteiten en lokale delicatessen. Wat uw bestemming ook is, verliefd worden op dit uitzonderlijk mooie land is onvermijdelijk. 

Vaargebieden in Kroatië

Een zeilschip huren kan in vijf gebied in Kroatië. Van noord tot zuid:

Klimaat en weersomstandigheden in Kroatië 

In de periode van april tot oktober kunt u varend in eindeloze zonnestralen met heerlijke zeetemperaturen genieten op uw zeilschip. Juli en augustus zijn de warmste maanden met gemiddelde temperaturen tussen 25ºC en 30ºC. De windkracht is over het algemeen 3-4, in noordwestelijke richting. 

Vaarroutes in Kroatië 

Het is natuurlijk helemaal aan u te bepalen waar u heen wilt, en daarom geven wij u hier een aantal suggesties. 

Het oude centrum van Zadar wemelt het niet alleen van Venetiaanse ruïnes. Ook heeft het twee unieke attracties: een zee orgaan en een door zonnepanelen verlichte dansvloer. Struin langs de kust in de avonden terwijl deze dansvloer tot leven komt. Luister naar de melodie van walvis klanken veroorzaakt door golven.  

Wanneer u Šibenik bezoekt, neem dan eens een kijkje bij St. Michael´s Fort of de St James´Kathedraal. Vanaf het fort is het uitzicht adembenemend. De Kornati eilanden zijn ook dichtbij. Perfect dus om ook die even te verkennen! 

Split is beroemd voor ruïnes van een oud paleis, bijna 1600 jaar oud! Deze ruïnes schetsen het beeld van het oude centrum. Van alle eilanden in de buurt van Split, is Hvar één van de meest populaire en zeker een bezoekje waard. Beklim het fort voor het meest iconische uitzicht van het eiland, en zie de buureilanden die eruit zien als prachtige groene knikkers in een azuurblauwe zee. 

Dubrovnik is zonder twijfel een must-see en bovenaan de lijst van de mooiste Kroatische kustplaatsen. Loop over geplaveide straten van het schilderachtige oude centrum, en maak ook even een foto van de beroemde Game of Thrones set. 

Reistips voor Kroatië 

Als u naar Kroatië vliegt, de grootste drie vliegvelden zijn Zagreb (ZAG) in het binnenland, en Split (SPU) en Dubrovnik (DBV) aan de kust. Vanaf hier kunt u er voor kiezen om of een regionale vlucht naar één van de kleinere, lokale vliegvelden te pakken. Of pak een bus of taxi naar de locatie waar u uw boot heeft gehuurd. Over het algemeen raden wij u aan per bus te reizen, omdat veel kustplaatsen geen treinstations hebben. 
Bootverhuur > Zeilschepen > Kroatië

Zeilschip huren in Kroatië

121 Guletverhuur

30163 reviews

De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
De prijs is afhankelijk van de datum en duur van de verhuurperiode Voeg datum toe voor prijzen
Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Nautal gebruik van cookies.
Door gebruik te blijven maken van onze website, gaat u akkoord met de cookies. Meer informatie.