Bootverhuur > Zeilschepen > Spanje > Menorca

Zeilschip huren op Menorca

42499 reviews

Huur zeilschip Marlin Goleta de lujo in Maó, Menorca

Direct boeken

Huur zeilschip Marlin Goleta de lujo in Maó, Menorca (2012 opknapbeurt 2018)

Zeilschip Marlin Goleta de lujo (2012, opknapbeurt 2018) 21 m

Schipper bij prijs inbegrepen

4 cabines 4 badkamers 12 plaatsen 8 Slaapplaatsen Maó (Menorca)
vanaf € 1.500 /dag
Bekijk boot
Huur zeilschip Pruva yachting 35M in Puerto de Ciutadella de Menorca, Menorca

Huur zeilschip Pruva yachting 35M in Puerto de Ciutadella de Menorca, Menorca (2004 opknapbeurt 2016)

Zeilschip Pruva yachting 35M (2004, opknapbeurt 2016) 35 m

Schipper bij prijs inbegrepen

5 cabines 5 badkamers 12 plaatsen 12 Slaapplaatsen Puerto de Ciutadella de Menorca (Menorca)
vanaf € 6.741 /dag
Bekijk boot
Huur zeilschip Laurent Giles Ketch Marconi Classique d 'Exception  in Maó, Menorca

Huur zeilschip Laurent Giles Ketch Marconi Classique d 'Exception in Maó, Menorca (1964 opknapbeurt 2014)

Zeilschip Laurent Giles Ketch Marconi Classique d 'Exception (1964, opknapbeurt 2014) 23,75 m

Schipper bij prijs inbegrepen

4 cabines 2 badkamers 14 plaatsen 8 Slaapplaatsen Maó (Menorca)
Prijs op aanvraag
Bekijk boot

Zeilschip huren op Menorca 

Door het prettige klimaat en de aanwezige winden is een zeilboot huren op Menorca een favoriete keuze voor velen. De beperkte oppervlakte van Menorca, 701 km2, is bovendien ideaal voor een prachtige zeiltocht om het eiland heen. Voel de wind in uw haren en de zeilen en ervaar deze magische plek vol kalmte en rust. Huur een zeilschip op Menorca en ontdek eindeloze baaien en paradijselijke schoonheid. 

Havens en bezienswaardigheden op Menorca 

Wij raden u aan met uw zeilschip een tocht te maken om het eiland heen, waarbij u in ieder geval niet de kans mist te ankeren net vóór de haven van Maó. Deze haven ligt aan de oostkust van Menorca en is één van de grootste natuurlijke havens ter wereld! Wij garanderen u een prachtig uitzicht.

Voor een wat meer intieme sfeer brengt u een bezoekje aan het vissersdorpje Fornells, ten noorden van Menorca. Vergeet hier ook niet de lokale specialiteit te proeven, de stoofpot van Langosta! Het zal in ieder geval gemakkelijk zijn uw smaakpapillen te strelen dankzij de gastronomie van Menorca. Islamitische, Franse, Middeleeuwse en Catalaanse inspiratie dragen bij aan het succes van de Menorcaanse keuken. Om een voorbeeld te noemen: Gin Xoriguer is een van de meest karakteristieke likeuren van het eiland waarmee een van de essentiële drankjes in de zomer wordt bereid, La Pomada

Waar u ook gaat, zeker rondom de haven van Ciutadella in het westen van het eiland, houd wel rekening met de getijden en de winden. In dit gebied kunt u de rissagues treffen - getijden die plotselinge stijgingen en dalingen van de zeespiegel veroorzaken in een zeer korte tijd. 

Klimaat en weersomstandigheden 

Een bezoek aan Menorca is een garantie voor ontspanning met een typisch mediterraan klimaat met gemiddelde jaartemperaturen van 16,7 °.

Zoals al eerder genoemd zijn belangrijke aspect van het weer op en rondom Menorca de winden en getijden. Houd bijvoorbeeld rekening met de uit het noorden waaiende Tramontana: een meestal persistente, koude, droge en sterke wind. Wanneer u een zeilschip huurt, is het altijd goed om rekening te houden met de winden die waaien om een rustig verblijf te kunnen garanderen. 

Vervoer

Alhoewel Menorca een klein eiland is, is het dankzij het toerisme goed verbonden met belangrijke steden in Europa. De makkelijkste manier is per vliegtuig naar het lokale vliegveld van Menorca, op slechts 4,5 kilometer van Mahón. Toch raden wij u ook aan om uw zeilschip verhuur te combineren met het huren van een auto. Denk bijvoorbeeld eens aan het maken van een boottocht vanaf het Spaanse vasteland naar Menorca, en rijdt zo zelf naar de locatie waar u uw zeilschip heeft geboekt! 
Deze website gebruikt cookies, door hier te blijven aanvaardt u ons gebruik ervan. Lees meer over hun gebruik in ons privacybeleid. Meer informatie.