Bootverhuur > Zeilschip huren > Zeilschepen Kroatië > Zeilschepen Sibenik

Zeilschip huren in Sibenik

43934 reviews

Huur zeilschip Custom Gulet in Marina Pirovac, Sibenik

Direct boeken

Huur zeilschip Custom Gulet in Marina Pirovac, Sibenik (2008)

Zeilschip Custom Gulet (2008) 17,50 m

Schipper bij prijs inbegrepen

3 cabines 4 badkamers 8 plaatsen 8 Slaapplaatsen Marina Pirovac (Sibenik)
vanaf € 546 /dag
Bekijk boot

Alles over zeiljacht verhuur in Šibenik

Šibenik verwent u op het gebied van vaarroutes, levensstijl en landschappen. De onbeperkte hoeveelheid eilanden hier betekent dat u voor altijd en altijd kunt zeilen en ze allemaal kunt verkennen. Beginnend of gevorderd zeiler, deze wateren zijn perfect voor alle niveaus omdat omliggende eilanden goede beschutting bieden tegen harde wind. Een zeilboot huren in Šibenik is een glorieuze manier van reizen en het ontdekken van Kroatië.

Havens in Šibenik

Ons  zeilboot verhuur kunt u vinden in de volgende gebieden:  

Šibenik - Marina Mandalina
Skradin - ACI Marina Skradin

In het noordwesten van Šibenik aan de kust van het vasteland:
Vodice - ACI Marina Vodice

Ten zuidoosten van Šibenik op het vasteland:
Marina Kremik
Rogoznica - Marina Frapa

Op het eiland Murter in het noordwesten van Šibenik:
ACI Marina Jezera
Marina Betina
Marina Hramina

Weersomstandigheden in Šibenik


De zomer is perfect voor uw jachtcharter in Šibenik. Vanaf mei zijn de temperaturen 20 ° C en gemiddeld 25 ° C tot 30 ° C tijdens de zomermaanden. Dit betekent dat de Adriatische Zee perfect is om te snorkelen en te duiken, of om gewoon om in af te koelen.
De zomer is het rustigste seizoen om te zeilen, waarbij de borawind minder sterk is dan in de herfst en de winter. Desalniettemin raden we altijd aan voorzichtig te zijn en op de hoogte te blijven van de voorspellingen.

Ideeën voor Šibenik

Als u zich afvraagt ​​wat voor soort dingen u kunt doen om uw dagen mee te vullen, lees dan door voor wat reisinspiratie. Voor degenen die op avontuur zijn op het droge land of op zee, bezoekt u de nationale parken in de omgeving. U kunt kiezen tussen het nationaal park Krka, op slechts 13 km van het centrum van Šibenik. Als alternatief kunt u, als u optimaal van uw zeilboot verhuur wilt profiteren, de Kornati-eilanden en het Kornati National Park bevaren. Het centrum van Šibenik is een heerlijke Kroatische stad met een prachtige omgeving en divers landschap. Bezoek de kathedraal en het fort om mooie architectuur te bewonderen. Beproef uw geluk en bekijk de aankomende gebeurtenissen in het fort, want het wordt vaak gebruikt als een openluchttheater en heeft een prachtig uitzicht op de eilanden en de zee.

Reistips voor Šibenik


Als u naar Kroatië vliegt, zijn de luchthavens Split (SPU) en Zadar (ZAD) het dichtst in de buurt, maar in tegengestelde richtingen van Šibenik. U kunt een bus pakken vanaf beide luchthavens naar Šibenik en verschillende andere locaties.
Deze website gebruikt cookies, door hier te blijven aanvaardt u ons gebruik ervan. Lees meer over hun gebruik in ons privacybeleid. Meer informatie