Bootverhuur > Zeilschepen > Kroatië > Zadar

Zeilschip huren in Zadar

37752 reviews

Huur zeilschip Gulet Gulet in Marina Tankerkomerc, Zadar

Huur zeilschip Gulet Gulet in Marina Tankerkomerc, Zadar (1999 opknapbeurt 2014)

Zeilschip Gulet Gulet (1999, opknapbeurt 2014) 28 m

Schipper bij prijs inbegrepen

7 cabines 7 badkamers 16 plaatsen 16 Slaapplaatsen Marina Tankerkomerc (Zadar)
vanaf € 1.829 /dag
Bekijk boot

Alles over zeilschip verhuur in Zadar

Breng uw zomervakantie door met uw familie en vrienden met jachtverhuur in Zadar voor een fantastische Kroatische zeilervaring. Jachten zijn uitermate geschikt voor grote groepen, omdat reizen met veel mensen soms stressvol kan zijn. Maar in een zeiljacht hoeft u meer dan genoeg ruimte voor al uw spullen. Stressvrij, gemakkelijk en plezierig, reist u naar uw favoriete reisbestemmingen langs de kust en eilanden op een onvergetelijk nautisch avontuur.

Havens in Zadar

Marina Zadar is onze belangrijkste zeiljachtverhuur locatie op loopafstand van de oude binnenstad van Zadar.

Weersomstandigheden in Zadar

Het zomerseizoen is de beste tijd voor zeiljachtverhuur. De late lente en vroege herfst zijn echter ook goede tijden voor uw zeilvakantie, omdat er dan minder bezoekers zijn. Zomertemperaturen verschillen van 25 ° C tot 30 ° C, wat betekent dat u de Adriatische Zee kunt gebruiken als uw eigen exclusieve zwembad! 

Ideeën voor Zadar

Mis vooral niet de historische binnenstad van Zadar, waar u een kopje koffie kunt drinken of van lokale delicatessen kunt proeven in een charmante zijstraat of aan de kust. De zonnegroet en het zeeorgel zijn ook voor veel bezoekers de belangrijkste attracties.

Plan uw eilandtour en kies waar u naartoe wilt in de Zadar-archipel en de Kornati-eilanden. Het Telašćica-park ligt op het eiland Dugi Otok en heeft een zout meer in het binnenland. Huur een fiets en verken de natuur, of strand neer voor een heerlijke picknick lunch. 

Reistips voor Zadar

De luchthaven van Zadar (ZAD) ligt op 12 km afstand en is slechts 20 minuten rijden. Per shuttlebus of taxi is vervoer van en naar de luchthaven geen enkel probleem.
Deze website gebruikt cookies, door hier te blijven aanvaardt u ons gebruik ervan. Lees meer over hun gebruik in ons privacybeleid. Meer informatie.