Nieuw! Nu bij elke verhuur is de Nautal Garantie inbegrepen
Bootverhuur > Zeilschepen > Nederland > Zuid-Holland

Zeilschip huren in Zuid-Holland

1 Guletverhuur

Zeilboot huren in Zuid-Holland

Bezoek druk, historisch én modern Rotterdam, meer aan en wandel langs haar grachten of waan u tussen de studenten in de prachtige stad Leiden. Geen stedelijk gebied? Geen probleem! Vanaf Rotterdam is er een uitstekend bereik naar de Noordzee waar u ook heerlijk kunt zeilen, en ook het Groene Hart kent vele zeilgebieden. Kortom, huurt u een zeilboot in Zuid-Holland, dan kunt u de schoonheid van de grote steden in de Randstad afwisselen met de rust van het Groene Hart of zelfs het avontuur van de Noordzee.

Vaargebieden in Zuid-Holland

Een zeilboot huren in Zuid-Holland, leent zich uitstekend voor een bezoekje aan het Groene Hart. Dit gebied vormt een beschermd natuurgebied en kenmerkt zich door internationaal zeldzame en unieke landschapskwaliteiten. Het Groene Hart wordt omgeven door de Randstadring (met onder andere Rotterdam, Den Haag en Amsterdam), en is beroemd om haar recreatie- en watersport mogelijkheden en haar natuur. Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan de Vechtplassen of bewonder moerassen en moerasbossen. Klaar voor een klein uitstapje? In het Groene Hart vindt u ook vele recreatieve fiets- en wandelroutes. 
 
Huur uw zeilboot bijvoorbeeld aan de Veerhaven in Rotterdam, en terwijl de uitstekende Rotterdamse wolkenkrabbers steeds kleiner worden, zeilt u zo de open zee op!

Weersomstandigheden in Nederland

Ondanks het regenachtige imago van Nederland, regent het gemiddeld slechts 7.6% van de tijd. Het gematigde zeeklimaat in Nederland biedt de beste zeilomstandigheden van april tot en met november, met de warmste maand in juli. De kustprovincies in het westen, zuidwesten en noorden doorgaans zachter weer dan de oostelijke provincies, perfect dus om een zeilboot te huren voor een uitstapje naar één van bovengenoemde bestemmingen.
Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Nautal gebruik van cookies.
Door gebruik te blijven maken van onze website, gaat u akkoord met de cookies. Meer informatie.